Reacties

13 Challenges voor iedereen — 23 reacties

 1. Bij mij heten dat soort dingen meestal doelen, dus lijkt het alsof ik niet aan challenges doe, maar misschien dus stiekem toch wel;).
  Briljant idee trouwens om iets als je bed opmaken tegenover een kind te benoemen als een challenge. Ik gok dat het dan ineens een stuk leuker wordt, want een challenge wil je halen!

 2. Ondanks dat ik 25 jaar lang tussen Amerikanen opgegroeid ben, blijft het voor mij in elk geval een uitdaging om niet mee te doen aan de tendens waarbij voor een mooi en goed Nederlands woord een Engelse vertaling gebruikt wordt. Ik vind het niet interessant klinken, integendeel zelfs. Het komt dom over en klinkt irritant.

 3. Ik ben zelf bezig met mijn digitale foto's. Een gigaklus. Ik had er zoiets van 14000 (twee telefoons). Het einde komt nu in zicht. Maar het was geen challenge. Ik heb alleen bedacht dat ik er wat aan moest doen. Ik wist niet eens dat het een challenge was.

 4. Amaai ik wist niet dat er zoveel te doen was rond challenges.
  Wel moet ik toegeven dat ik al een tijdje met 'maandelijkse' challenges in mijn hoofd zit.
  Zo stelde gisteren zelfs mijn schoonvader voor om 'een maand zonder alcohol' te doen. Hij en ik drinken af en toe wel eens een biertje. Ik zag het direct zitten om met hem mee te doen. Een maand zonder snoepen zou ik ook eens willen doen. Ik heb dit allemaal eerlijk gezegd nooit gedaan, maar sinds ik mijn challenge: 'stop nu toch eindelijk eens met roken' gestart ben, heb ik het gevoel dat ik de rest ook wel aankan.

 5. Tja.
  Net zoiets als voorheen het doorgeven van stokjes en het sturen van vragenlijsten die je moest doorgeven.
  Veel bloggers hadden er een hekel aan, ikzelf ook. Aan challenges doe ik ook niet mee maar wie het leuk vindt moet het zéker doen.

 6. Een jaar lang rondkomen van 35 euro per week en ongeveer 10 euro voor extra inkopen.de absolute max is 178,-per maand voor 2 personen.
  Nibud geeft aan 12,59 per dag voor ons 2 op onze leeftijd,ik ronde dat voor het gemak af op 12.60 en dan 30 x(ja weet het er zijn korte maanden en lange maar dit is waar ik voor koos,de 30 dagen dus)totaal dus 378,-euro vandaar de max 178,-,maar het doel is 150,- per maand voor de boodschappen,200,- minder dan nibud aangeeft.
  de eerste maand is voorbij en dat ging met gemak,als ik eerst geheel de voorraad op zou maken zou het nog veel minder kunnen.en je kunt zeker goed en gezond er van eten.

 7. Die nummer 1 ga ik hier niet introduceren. Dan zou betekenen kastje leeg, opnieuw inrichten, toch leuke briefjes tegenkomen. Die gaan lezen. En aan het eind van het verhaal is de kast leeg. Liggen er drie dingen in de kast, de rest in de woonkamer. Zie jij al wat gebeurd op dag twee?

  Love as always
  Dimario

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder