Reacties

Streamingsarmoede: 1ste wereld probleem? — 26 reacties

 1. Ik ken het probleem van te weinig streamingsdiensten niet, ik heb zelfs geen televisie. En dat al een jaar of negen niet meer. En het bevalt prima. Youtube heeft mij genoeg te bieden. Heeft niets te maken met het niet kunnen betalen voor bepaalde diensten. Ik was op een geven moment de opgedrongen oververzadiging op velerlei gebied gewoon helemaal zat. Ik hoef niet meer direct na het eten gehaast op te springen om maar niets te missen van wat de streamingsdiensten mij voorschotelen.
  Het brengt rust in mijn leven.

 2. Wij hebben digitale tv van Z. en met een abonnement op movies enz., daar zit videoland bij in. Meer hoeft ook niet voor ons. Je hebt tenslotte ook maar 24 uur in een dag, waarvan de meeste tijd besteed wordt voor werken (incl. huishouding), hobby’s en slapen.

 3. Het lijkt wel of de wereld op z'n kop staat. Vroeger zei men "voor alles is een oplossing te vinden". Nu lijkt het wel "van alles is een probleem te maken". Je kunt tenslotte rustig verder leven ook al zag het tv programma niet (ik ben ervaringsdeskundige)

 4. Ik vond het ook nogal stom. Dacht dat er een leuk programma kwam, kon ik het niet zien. Ik heb alleen NLZIET. Daarmee kijk ik tv én alles terug en vaak ook vooruit (die laatste twee volledig reclamevrij!) van NPO, RTL en SBS. Dat is voldoende. Alleen zit Videoland daar dan weer niet bij inbegrepen.

 5. TV is Angela haar werk, dus logisch dat ze het over streamingsarmoede heeft.
  Ik hoef geen streamingsdiensten. Gewoon, niet nodig. Ik voel me meer rijk met andere dingen dan tv-programma's.

 6. Streamingsarmoede, ik heb het al vaker moeten horen van iemand.
  Maar vooral wat hij had en ik niet, wat ik had en hij niet was ondergeschikt.
  Het zal wel, ik beslis zelf wel of ik aan streamingsarmoede lijdt. Hans

 7. Kijk alleen naar NPOstart. Soms naar ZDF of Canadese publieke omroep. Heb er meer dan genoeg aan. Ooit heb ik de kabel de deur uit gedaan. Deels omdat ze een storing niet afdoende konden oplossen. Maar ook omdat ik maar rond bleef zappen zonder ergens te stoppen, omdat niets me aansprak. Ben geen film, serie of sportkijker. Wel documentaires (niet de rommel van discovery) en actualiteiten. Daar is voldoende aanbod in. Het huidige online kijken zonder reclames en op momenten dat het mij schikt vind ik een uitkomst. Spoel ook veel door.

 8. Och jeetje. Streamingsarmoede. Als ze maar een abonnement van de bieb hebben. Da's veel beter. Ik heb geen steamingsdiensten en ik kijk maar zelden tv. In het nieuwe jaar wil ik dat overigens wel gaan proberen, hoor. Ik het kader van een beetje rust pakken, wil ik dan iets gaan volgen op tv. Ben benieuwd of het me gaat lukken.

 9. Wij kijken gratis mee op Netflix en Amazon via mijn zoon,ik kijk helemaal niets, alleen goede tijden slechte tijden,en mijn kinderen die nog thuis zijn af en toe, tv leid je af van het echte leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder