Reacties

Bean Boozled: wat is er zo leuk aan? — 34 reacties

 1. Toevallig heb er laatst iets over gelezen. Het zal voor sommigen een leuke uitdaging zijn. Je vraagt je af waarom mensen zoiets verzinnen maar er schijnt een markt voor te zijn.
  Het lokt mijn niet aan om eraan mee te doen.

 2. Mijn dochter heeft het pas gedaan met een paar vriendinnen. Ze hebben lol gehad, maar ik geloof niet dat ze het nog een keer gaat doen.
  Ik zie de lol niet in van zulke spelletjes. (zal wel aan de leeftijd liggen ;-) )
  Vroeger deden wij op feestjes zon, maan of sterren. Dan moest je geblinddoekt voor 1 van de drie kiezen en kreeg je een hap van iets in je mond. Dat kon van alles zijn: pasta pindakaas, peper, zout, hagelslag, sambal, noem maar op. Dat komt natuurlijk een beetje op hetzelfde neer.

  • Ik ben er ook bang voor Grietje, dat het aan onze leeftijd ligt ; )

   Wat je zegt over zon, maan of sterren, dat was denk ik inderdaad de voorloper van Bean Boozled!

 3. Ik heb er ooit iets over gezien bij EditieNL en toen dacht ik al; BIZAR! Toch snap ik wel dat dit heel leuk is, met een groep ofzo. Haha. Of ik het zelf snel zal spelen? Nee, ik denk het niet.

 4. He gatver, dat lijkt me echt helemaal niks. Zie niet graag iemand over de nek gaan en doe het zelf ook liever niet. Wie weet nou hoe een poepluier smaakt..? Alleen al de gedachte aan de geur, of die van rotte eieren, nee dank je wel. Dat spel komt hier niet in huis!

 5. Wat pesten we ons lichaam met rotzooi. Is het niet de suikers en de e-nummers, dan ook nog eens met dog food enz.

  Volgens het nieuws eten we de laatste jaren minder groenten en minder fruit.

  We belijden met de mond dat goed eten nodig is, maar wat doen we in de praktijk?

 6. Ik vind dit soort spellen echt helemaal niets en ook nog behoorlijk infantiel. Als pubers dit spelen; okay. Maar ik zie soms volwassen bloggers vlogs voorbij komen en dan vraag ik me echt af of ze niets beters te doen hebben.

  • Zijn er inderdaad ook volwassenen die dit spelen? Die had ik nog niet gezien. Ik ben ook niet zo van de youtube filmpjes. Ik vind ze vaak zo saai, en heb dan altijd de neiging om mijn post te gaan ophalen.

 7. Ik denk dat het spel vooral heel leuk is voor iets jongere kinderen die nog niet zoveel hebben met spellen met veel moeilijke regels en dat proeven natuurlijk heel spannend vinden. De snoepjes doen mij een beetje denken aan de snoepjes die op de markt werden gebracht naar aanleiding van de Harry Potter films. Denk dat ze het concept zo een beetje proberen te recyclen ;).

  • Ik stel me zo voor dat jonge kinderen wel uitkijken om zoiets vies in de mond te doen. Zeker als het lastige eters zijn. Maar als tiener is het denk ik juist weer stoer of zo.

 8. Ik heb het (nog) niet gedaan. Mijn stiefvader leek het wel leuk dus wie weet word ik ooit gevraagd om er een aantal te proberen. Alles behalve kots smaak zou ik proberen, ik ben niet zo bang aangelegd en eerder nieuwsgierig. De kotssmaak is een ander verhaal, niet echt handig met emetofobie en ik vind de hershey's repen uit Amerika er al veel te dicht bij in de buurt komen door hun andere samenstelling, bleh.
  Ik kijk de filmpjes op youtube wel, niet dat ik er naar op zoek ga maar iedereen die ik volg heeft die challenge gedaan dus je krijgt er toch wel wat van mee. Ik had vroeger de Smekkies in alle smaken van Harry Potter, de smerigste die ik heb geproefd was mierikswortel, eerst best lekker maar daarna best heet, dat vond ik niks. En oorsmeer, maar dat is gewoon heel erg bitter, ach. Wel stom dat nog best duur is, maar goed, een navulzakje zonder het spel en je kunt het ook spelen, of je nu zelf een smaak kiest of voor je laat kiezen door zo'n spel maakt niet echt veel uit.

 9. Ik had er wel eens van gehoord, onder bloggers en vloggers wordt het ook wel eens gedaan geloof ik. Het deed me een beetje denken aan de smekkies in alle smaken uit Harry Potter.

 10. ik heb het dus ook al eens gespeeld en het is genoeg voor het 1 keer te spelen.
  Met wie ik het gespeeld heb heb ik dus moeten kotsten bij kots.
  Ik raad aan om het eens te spelen,want je hebt er veel lol mee.
  Toen ik het doosje opendeed,daarna de jelly beans had ik toen al niet veel zin meer omdat de Jelly Beans zo stinken.
  Ik wil wel eens weten of dar bij iedereen zo is.
  wij hebben veel gelachen en volgens mij is dat het belangrijkste.
  succes en probeer het echt het is leuke en doe voort en stop niet!!! <3 <3 <3

  • Het idee van het spel is volgens mij inderdaad dat je veel plezier en dikke pret hebt met elkaar. Dat is bij jou dus goed gelukt cutievero : )

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder