Reacties

Koolhydraatarme recepten ontbijt: 3 simpele ideeën — 18 reacties

 1. Al jaren eet ik koolhydraatarm, als ik strikt me er aan hou val ik af en om op gewicht te blijven doe ik dat alleen op weekdagen en in het weekend eet ik wat extra's met khd en glaasje wijn.
  Als je echt keto eet en niet meer dan 20-25 khd neemt kom je in ketose, dwz dan schakelt je lichaam over op vetverbranding ipv gluxoseverbranding.
  Maar dat is echt een levenswijze waarbij je niet zomaar kan switchen, als je dan iets met veel khd zit of iets met veel suiker dan kan je er zelfs best wel ziek van worden omdat je lichaam er niet meer aan gewend is.

  • Dat is goed om te weten Lot. Mijn man wil graag afvallen, en het lukt hem maar niet. Ik heb het idee dat koolhydraatarm hem zou kunnen helpen.

 2. Lekker en zoals de meeste internetrecepten behoorlijk arbeidsintensief. Voor mij is het betere eiwitten, vitamines en koffie, of chocolade. Later veel groentesoep met heel veel groenten. Tussendoor drinken. Wat ik ‘s morgens klaar zet. Zodat ik ook voldoende drink. Avondmaaltijd. En ook wel iets tussendoor.

 3. Taart als ontbijt! Dat doe ik normaal alleen de dag na mijn verjaardag;). Ik begin er niet aan, aan het koolhydraatarme gedoe. Ik denk namelijk dat ik die koolhydraten ook gewoon nodig heb, dus...

 4. Ik heb onlangs de diagnose diabetes type 2 gekregen. Of zo'n dieet gezond voor me is weet ik niet. Daarvoor zou ik vooraleer er aan te beginnen een dietiste raadplegen. Het ziet er anders wel lekker uit.

 5. Ik eet elke ochtend.. op de zondag na... Franse magere kwark. Heerlijk, voedzaam en wel gezond. Natuurlijk wel eten zonder wat lekkers erin, want die bevatten meestal suikers.

  Love as always
  Dimario

 6. Ik eet gewoon wat ik lekker vind en het maakt me niks uit wat daar wel of niet in zit. In mijn geval is dat als ontbijt 3 volkoren cracker met kaas. En thee erbij (koffie heb ik dan al op). Zo lekker!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder