Uitje in coronatijd: wachten ín de McDonald's!

uitje in coronatijd

Het is inmiddels een jaar geleden dat mijn jongste dochter voor het laatst 'in het echt' les had. Mijn jongste zoon mag ongeveer 1 keer in de twee maanden een paar uur naar zijn school voor een tentamen. Ze brengen dus noodgedwongen heel veel tijd door achter een scherm voor hun digitale lessen.

Zoiets knaagt aan een moeder.

Uitje in coronatijd: wachten op je bestelling ín de McDonald's

Daarom bedacht ik dat het leuk zou zijn om samen Iets Gezelligs te doen. Dat werd de McDonald's. En als ultieme traktatie reden we niet door de drive-in maar deden we onze bestelling bínnen! Met mondkapjes op uiteraard. Er was niemand verder, dus dat ging prima. De lege stoelen keken ons wel een beetje treiterig aan, maar ja, zitten mag niet van de wet.

Dus daar stonden we met z'n drieën te wachten op de bestelling en ondertussen te genieten van het gevoel in een echt restaurant te zijn.

En daarna picknicken in de auto! Woehoe!

uitje in coronatijd

Een kinderhand is gauw gevuld.

Een moederhand trouwens ook ; )

Hoe zullen we terugkijken op deze tijd?

Ik ben benieuwd hoe we over een aantal jaar terugkijken naar deze tijd. Kijken we dan vertederd naar onze foto's met mondkapje? Mompelen we dan nostalgisch:

'Ach ja... toen moesten we nog mondkapjes dragen en zo...'

Worden het foto's uit een ver verleden, of blijven ze actueel?

Similar Posts

18 Comments

  1. Mondkapje vind ik niks aan. Echt hinderlijk allemaal. Het moet mee doen. Jullie hebben zitten lekker eten. Apparaat indrukken vind ik maar niks. Daarna moet je wel hand ontsmetten. Want je eet uit de hand. Lekker in auto eten. Moet kunnen. Leuke foto's.

    1. Wat een prachtige dochter heb je. Zoon is niet zo goed te zien maarde zal ook wel knap zijn.

  2. Je mocht IN de Mac? Ik wist niet eens dat dat was toegestaan. Krijg spontaan zin om er gelijk heen te rijden. Gewoon omdat ik ook zoiets 'spannends' wil doen.

  3. Wij deden laatst een rondje mcdrive, superonpraktisch natuurlijk in de auto, maar we hadden erg veel lol met z’n 4’en. Van de nood een deugd maken!

  4. Het zou me niks verbazen als we die mondkapjes langer gaan dragen. De Mac, wat ben ik daar al lang niet meer geweest, ik krijg meteen trek.

  5. Ik vind het ook wel ergens iets fijn hebben nu, er is veel meer rust. Neemt niet weg dat ik ook het een en ander mis, maar dat hectische leven mis ik toch echt niet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.