Uitje in coronatijd: wachten ín de McDonald’s!

uitje in coronatijd

Het is inmiddels een jaar geleden dat mijn jongste dochter voor het laatst ‘in het echt’ les had. Mijn jongste zoon mag ongeveer 1 keer in de twee maanden een paar uur naar zijn school voor een tentamen. Ze brengen dus noodgedwongen heel veel tijd door achter een scherm voor hun digitale lessen.

Zoiets knaagt aan een moeder.

Uitje in coronatijd: wachten op je bestelling ín de McDonald’s

Daarom bedacht ik dat het leuk zou zijn om samen Iets Gezelligs te doen. Dat werd de McDonald’s. En als ultieme traktatie reden we niet door de drive-in maar deden we onze bestelling bínnen! Met mondkapjes op uiteraard. Er was niemand verder, dus dat ging prima. De lege stoelen keken ons wel een beetje treiterig aan, maar ja, zitten mag niet van de wet.

Dus daar stonden we met z’n drieën te wachten op de bestelling en ondertussen te genieten van het gevoel in een echt restaurant te zijn.

En daarna picknicken in de auto! Woehoe!

uitje in coronatijd

Een kinderhand is gauw gevuld.

Een moederhand trouwens ook ; )

Hoe zullen we terugkijken op deze tijd?

Ik ben benieuwd hoe we over een aantal jaar terugkijken naar deze tijd. Kijken we dan vertederd naar onze foto’s met mondkapje? Mompelen we dan nostalgisch:

‘Ach ja… toen moesten we nog mondkapjes dragen en zo…’

Worden het foto’s uit een ver verleden, of blijven ze actueel?

18 Comments

    • Hanny Janssen

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh