De dag van de versoepelingen + Linkparty reminder

optimisme
Optimisme!

Toen ik maandagochtend ging hardlopen, kwam ik voor het eerst in tijden weer grote zwermen fietsende middelbare scholieren tegen. En vanaf vandaag zijn ook de kappers weer open. Blijkbaar zijn sommigen al sinds vanochtend 5 uur aan het knippen!

Zelf wacht ik met een afspraak maken, want ik kan mijn lange haar altijd nog opsteken. Ik gun de kappersafspraken graag aan de mensen die letterlijk en figuurlijk met hun handen in het haar zitten.

Gevoel van optimisme

De versoepelingen, gecombineerd met het prachtige lenteweer, geven me een gevoel van optimisme. Of dat helemaal terecht is, weet ik eigenlijk niet... Het Rivm zei gisteren dat de vooruitzichten 'niet goed' zijn, terwijl minister de Jonge zei dat we een 'relatief normale zomer' kunnen verwachten.

Tsja.

De tijd zal het uitwijzen, en tot die tijd is er altijd nog de Huisvlijt linkparty ; )

Linkparty reminder

Deel hieronder jouw blogpost, en ontdek leuke nieuwe blogs.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Similar Posts

5 Comments

  1. Gelukkig heb ik morgen een kappersafspraak, want ik heb zo'n idee dat de volgende sluiting niet al te lang op zich zal laten wachten. Ik hóóp natuurlijk dat we nu gewoon alleen maar steeds meer gaan versoepelen, maar ik vrees het ergste...

    1. Hoe was het om weer bij de kapper te zijn Naomi? Ik heb mijn hoop nu gevestigd op het effect van het vaccineren merk ik. Ze zeggen dat 1 juli iedereen is ingeënt...

  2. Heel veel mensen zijn toch wel gelukkiger nu er versoepeling is, zelfs de scholieren en de kapper die nu de schade aan het inhalen zijn.
    Hoop dat de lijn positief blijft ontwikkelen. Hans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.