Reacties

C&A jas: neuwe winterjas bij de C&A — 19 reacties

 1. Wat lief van die verkoopster. Goeie service!

  Manlif koopt ook graag bij de c&a. Als je op zoek bent naar netjes / betaalbaar / katoen / kleding zonder allerlei vage opdrukken (zonder dat je gelijk een pak /blouse wilt kopen) dan kun je daar goed slagen. Ze hebben trouwens ook mooie herenbloezen.

 2. Vogele is voor mij, zeker voor broeken, een goede winkel. Pasvorm en lengte zijn prima voor mijn figuur. Aan dochter stelde ik ook eens voor om daar te kijken toen zij T-shirts/trui met lange mouwen voor vriend zocht. Haar eerste reactie was: die tuttige winkel? Na winkel in winkel uit toch naar Vog... le gegaan en daar slaagde ze! Beter naar moeder luisterenb hé, nu kopen ze er vaker.

 3. Fijn seg!! Daar is iedereen vast helemaal blij mee!
  Ik heb mijn winterjas vorig jaar bij c&a gekocht, voor 50 euro was dat denk ik.
  Mijn kinderen dragen vooral 2dehands jassen of als kado vorig jaar onder de kerstboom gekregen.
  Mijn man ging onlangs een nieuwe winterjas voor hem kopen, hier in de buurt in een stockhuis, en dankzij korting betaalde hij toch nog in de 70 euro.

  • Dat vind ik ook niet duur: 50 euro. Voor mijn dochter kocht ik een winterjas bij de Miss Etam, die geloof ik 99 euro kostte… Dat was echt een rib uit mijn lijf. Maar ook zij moet zo'n 12 kilometer naar school fietsen, dus ik wilde wel dat hij goed warm was. En daar was helaas nog geen korting op toen.

 4. Ik vind heel moeilijk passende broeken omdat ik lang en smal ben maar in C&A heb ik al vaak goed passende broeken kunnen kopen (bij voorkeur dan nog in de soldenperiode) De jassen die ik koop zijn zo goed als altijd van 'lafuma' omdat die heel goed regen en wind tegen houden. Wij doen heel veel verplaatsingen per fiets in weer en wind vandaar dat onze jassen goed water- en winddicht moeten zijn. De 'lafuma' jassen zijn duurder of een doorsnee C&A jas maar gaan jaren mee.

  • @vlijtig liesje, ik weet niet of de jassen van C&A lang meegaan want ik koop enkel 'lafuma'jassen omwille van de wind- en waterdichtheid. De jeansbroeken die ik er koop gaan wel lang mee (ondanks dat ik er heel veel mee op de fiets zit, dus veel slijtage aan de poep)

 5. Laat ik eergisteren exact dezelfde jas voor mijn 14 jarige zoon hebben gekocht.
  Hij had hem een tijdje terug al gezien, maar omdat hij hem te duur vond niet gekocht.
  Hij krijgt kleedgeld en is sindsdien erg prijsbewust ;-)
  Toen vorige week de kortingsbon in de bus viel, kreeg ik "officiële toestemming" van hem om de jas te gaan halen.
  Zoon blij en ik ook. Weet ik tenminste zeker dat hij het niet zo koud heeft op de fiets.

 6. Voor zoonlief (5) heb ik jassen gehaald bij C&A, en dan vaak de jassen die uit 2 delen bestaan. Hij heeft er nu 1 van H&M en de zomer van volgend jaar hangt al in de kast, dezelfde als toen hij 3 was maar dan 3 maten groter, die we hebben gekregen, maar komt ook bij C&A weg. Ik haal heel veel kleding voor zoonlief bij C&A weg, goede kwaliteit en niet duur. Helaas niet altijd veel keus omdat hij een jongen is. De meisjesafdeling is veel groter en dan hangen er ook nog vaak meisjeskleding in het deel van de jongens. Dus ik moet echt in de agenda noteren dat ik in januari al weer shirts met lange mouwen moet halen in een grotere maat, anders heeft hij straks weer niks.Dat vind ik dan ook echt het grootste nadeel van C&A, voor de rest super spul voor de kinderen.

 7. Ik vind een goede jas vinden altijd een ramp.
  niet alleen heb ik een grote maat, maar ik kan heel slecht tegen kunsstof.
  Ik heb nu 3 winterjassen, een dunne die ik eens voor 1,50 kocht op een rommelmarkt en die ik toen ik hem na een paar jaar toch wel erg saai vond worden opleukte met prachtig breed barok band dat ik op diezelfde rommelmarkt voor 3,-- had gekocht.

  Dan een wat warmere die ik ik denk wel 7 jaar geleden tweedehands op MP te pakken kreeg.
  100% wol, enkellang met grote capuchon en eigenlijk een maatje te groot.
  Hier in het zuiden wordt ik er regelmatig in uitgemaakt voor Pater ;-)
  Maar hij zit zalig, het is echt zo'n jas waarin je lekker weg kunt kruipen.
  En hij verslijt maar niet.

  Maar een paar jaar geleden zocht ik naarstig naar een betaalbare echt warme winterjas voor de dagen dat de temperaturen onder nul gaan.
  En die kon ik nergens vinden.
  Dus ben ik met de moed der wanhoop maar zelf aan de slag gegaan, met bruine wollen stof die al jaren in de kast lag omdat ie wel degelijk maar megasaai was.
  Een voering van oranje Canvas die alle wind buiten houd.
  Om de saaiigheid eraf te halen heb ik de schouderpassen geborduurd.
  En stiekum ben ik megatrots op het eind resultaat, want ik heb een broertje dood aan jassen maken.
  (als je op mijn naam klikt kun je de foto zien)

 8. voor goede winterjassen gaan wij naar de buitensport zaak, die zijn tenminste echt waterdicht en ademend. En met de afstanden die wij fietsen is dat een vereiste. Dan hoef je geen regenpak mee te nemen en blijf je echt droog. Zo'n jas gaat bij een volwassene makkelijk 5 tot 10 jaar mee. Bij mijn dochter koop ik ze iets op de groei zodat ze twee winters meegaan en in de uitverkoop. Die jassen van C&A drogen ook zo traag dat als je 's morgens een bui op je kop gehad hebt, je 's middags een kleddernatte jas aan moet (yuk!) Jassen van C&A zijn vooral voor de sier en autotransport.

 9. Leuk zo'n jas en prijs. Hier had dochterlief ook jas nodig,maar vond het nog aardig duur.Hoop dat we ook en goede sale krijgen. Laarzen komen niet meer binnen,want het seizoen is over voor het inbrengen van winterkleding.
  Grrr. Het is O koud!
  Groet, Wilma

 10. Wat een heerlijke mazzel. Lang gewacht en nu een warme jas.
  Voor mij op de scooter, is het moeilijk een goede jas te vinden, al diverse miskoopjes gedaan.
  Voor mij geldt, capuchon, grote overslag aan de voorrzijde, want anders komt de wind er door, aan de binnenkant een goede voering en als het echt koud is een gewatteerde voering.
  Anders moet er beslist een fleece vest onder.

  • Mss bij een goede sporzaak,waar ze ook ski kleding verkopen. Wel duur(der) wss,maar dan heb je ook een goede jas. Een dubbele jas.
   Grot, Wilma

 11. 50% korting DANK JE VLIJTIG LIESJE!!
  Vanmorgen zat ik nog wat blogjes te lezen en las bij jou over de kortingsbon.
  Toen ik daarna naar de stad ging en mijn dochter bij c & a een leuke jas zag,
  besloot ik om het gewoon aan de cassiere te vragen en jaaaaa hoor ik kreeg
  50 % korting YES dus bij deze hartelijk dank voor de tip, scheelt weer lekker
  wat centjes.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder