C&A jas: neuwe winterjas bij de C&A

C&A jasIk vond een mooie C&A jas.

Mijn zestienjarige zoon heeft aan de ene kant helemaal geen interesse in zijn kleding.

En aan de andere kant is hij eigenlijk best lastig.

Hij wilde heel lang alleen maar zwarte skinny jeans dragen, met een zwart t-shirt van de Action.

Een goede winterjas tegen weer en wind

Nu hij elke dag van de Achterhoek naar Ede moet reizen, en daarvoor 8 kilometer fietst naar het station, wil ik dat hij een goede winterjas heeft. Maandenlang hield hij vol dat zijn zomerjack warm genoeg was. Maar een paar weken geleden was hij toch bereid om een winterjas te passen. Gek genoeg slaag ik voor hem vaak goed bij C&A.

C&A jas

De eerste de beste C&A jas die hij aantrok, vond hij meteen goed. Het was zo’n zwarte ‘cabana’ jas. (Je ziet hem linksboven op de foto!) Ik geloof tenminste dat ze zo heten. Van het merk Clockhouse, in maat XS. De buitenkant bestond uit 62% wol. Hij kostte 59,95. Heel redelijk voor een winterjas op de herenafdeling.

Maar hij wilde eigenlijk ook wel graag zo’n dramatische, lange zwarte jas. En omdat die natuurlijk ook wel lekker warm zijn, stelden we de aankoop van de jas uit. En toen kwam het er niet meer van.

Zwarte winterjas bij de C&A

Inmiddels is het behoorlijk fris buiten, en fietst hij rond in een afdankertje van zijn opa! Ik zei het al: mijn zoon is een wonderlijke mengeling van onverschilligheid en moeilijk-doen! Toen ik donderdagochtend (5 december) in de stad was herinnerde ik me ineens de C&A. jas Ik besloot hem als verrassing te kopen, en in de zak voor Sinterklaas te doen. Dat vult de zak ook meteen lekker!

50% korting op C&A jas! Dank u kassière!

De jas kostte dus 59,95 euro. Maar toen ik ging afrekenen vroeg de kassière: ‘Heeft u een kortingsbon?’

Helaas wist ik helemaal niets van een kortingsbon. Toen haalde kassière met een royaal gebaar een folder uit een lade, en voila: 50% korting!!! Ik kon haar wel zoenen. Nu was ik helemáál blij dat ik de jas had gekocht. Voor 35 euro krijgt mijn zoon nu een hele leuke, warme jas!

En complimenten voor de klantvriendelijkheid en service van de C&A!

Lees ook over de tussenjas! en mijn post over Wanneer winterjas aan?

Wat ben jij gemiddeld kwijt aan een winterjas? En waar slaag je het beste voor een winterjas?

19 Comments

  1. Lot
  2. tio
  3. Mirjam
  4. Joke
  5. Janneke
  6. Willemien
  7. wilma
    • wilma
  8. Lenie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh