Reacties

Klantvriendelijkheid ervaring — 10 reacties

 1. Als ik jou was zou ik deze klacht naar V&D sturen. Krijg je vast een bon voor een gratis koffie, want hier krijg je toch een wrange smaak van?

  Heb zelf ook al een paar dingen meegemaakt. *Zalm aanbieding van 2 dagen. De 2e dag al heel vroeg op.
  *Op een gegeven moment moest je bij kleding plastic tasje kopen of je eigen plastic tasje meebrengen. Ik ben best milieubewust en sla vaak tasjes af maar als ik kleding en ondergoed koop ga ik dat niet in m'n hand vasthouden door de stad.
  *En het toppunt bij V&D vond ik dat de Benneton kleding daar duurder was dan bij Benneton even verderop. Bij V&D zat er gewoon een stickertje over de voorgedrukte prijs! En ik had verschillende dingen gekocht. Helaas heb ik dat ook maar laten zitten. Maar al met al was ik een goede klant en kom ik er nu bijna niet meer!

 2. Inderdaad irritant, dat je pas na afloop weet wat je had moeten zeggen.
  Ik ga graag koffiedrinken in van die echte koffiehuizen, bij ons in Groningen zijn dat Café de Beurs, Huize Maas, Coffee United en de Douwe Egberts(winkel), waar je heerlijke koffie kunt drinken.
  En natuurlijk de Hema!!

 3. Dat is niet lekker koffie drinken, waar is het laatste beetje gebleven dat hij overhad? Bewaard hij dat voor een volgende klant? Ik zou ook een klacht indienen tegen zoveel klantonvriendelijkheid.

 4. Nou meid je bent wel zeer beleefd gebleven, was ik het geweest die zo behandeld werd , was hij er niet mee weggekomen, want ik pik dit soort dingen ECHT niet!
  Ik zou gezegd hebben je houd je koffie maar...en dag hoor. Om vervolgens zijn meerdere op te zoeken en terplekke mijn beklag te doen over zijn onbeschofte medewerker. Dit hoef je niet te pikken hoor. Trouwens de koffie bij V&D is niet eens lekker en vaak al koud eer je langs je kassa bent en op je plekkie zit. GEEN koffie meer drinken bij V&D zou ik willen adviseren.

 5. IK ben heel benieuwd welk antwoord je terug krijgt.
  Je kunt ook altijd de url van je blog neerzetten in je mailtje,hè??!!
  Dat kunnen ze ook eens lezen hoe anderen over de V&D denken!!!!

 6. Daar kan ik dus ook heel slecht tegen, wat is het voor moeite om vriendelijk te zijn? En wat anderen ook al opmerken: ik vind ze bij V&D ook vaak onvriendelijk. En in de horeca is het tegenwoordig geloof ik normaal om klantonvriendelijk te zijn, vaak is het eten nog duur en niet lekker ook.
  Heel goed dat je een klacht hebt ingediend, ben benieuwd wat je er op hoort.
  Groetjes, Dagmar https://bewustconsumeren.web-log.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder