Reacties

Geox kinderschoenen review: binnen maand kapot — 9 reacties

 1. ja vorig jaar had mijn zoontje geox veterschoenen!60 euro en drie kwart jaar gedragen...superfijn en niets mee gebeurd. zijn mooi gebleven ondanks iedere dag dragen.Jammer dat ze niet meer pasten, maar ik bewaar ze wel

 2. Heel netjes van de schoenenwinkel! Ik heb ook een keer Geox voor mijn zoontje gekocht. Waardeloos, binnen de kortste keren waren ze helemaal uitgelopen en slofte hij er als een gek op.
  En toch heb ik voor mezelf ook eens Geox-schoenen gekocht en die waren geweldig! Dus wat ik er van moet vinden? Misschien is het de combinatie Geox-jongens die niet werkt.

 3. mijn kindjes hebben moeilijke voeten schoenen onder 60 euro lukt niet ( oo ja wel een keer )

  heb ook eens geox schoentje (maat 20) gehad maar mijn zoontje liep er niet goed mee en had echt wel stink voetjes met geox

  super van de schoen winkel .

 4. Ik koop bij de Scapino van die Dr. Visser schoentjes voor mijn zoontje. Het laatste paar dat ik kocht, heeft hij de hele winter gedragen en toen kreeg ik nóg de vraag of hij nieuwe schoenen had. Geweldig. Ze kostten ongeveer 35 euro, geloof ik.

 5. Wij hebben afgelopen maand 'tzelfde gehad met een paar Ecco schoenen voor meisjes.

  Helaas was onze schoenenwinkel wat minder behulpzaam.... maar na lang discussieren en vooral op-mijn-rechten-staan, hebben ze toch besloten om ons een ander paar uit te laten zoeken.

  Wat kinderschoenen betreft stem ik voor 1 (of eventueel 2) paar goedkopere schoenen, maar wel van leer. Plat gezegd.. veel verschil zit er tegenwoordig niet meer in dure of goedkope schoenen, alles is chinese massaproduktie..

 6. Met kinderschoenen heb ik geen ervaring maar mijn vriend heeft een paar Geox schoenen en hoewel ze beweren dat deze schoenen ademen door de gaatjes in de zool moet ik helaas constateren dat mijn vriend nog nooit zulke stinkvoeten heeft gehad als in deze Geox schoenen! Niet zulke goede ervaringen mee dus. Wel fijn dat je het geld terug hebt gekregen, zo hoort het!
  Groetjes, Dagmar. https://bewustconsumeren.web-log.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder