Reacties

Balie agressie — 12 reacties

  1. Kort, maar krachtig verhaaltje en zo herkenbaar. Komende maandag mag ik weer een workshop verzorgen over omgaan met agressie. Er is altijd een reden om aardig te blijven. We hebben al zó veel korte lontjes ;-)

  2. Had dit ook eens iets gelijkaardigs, in België, bij de Post. Ik was de enige en ging rechtstreeks naar het loket. Ze kon me niet verder helpen omdat ik nog niet aangemeld was. Dus heb ik me maar aangemeld aan de elektronische zuil. De werknemers worden gecontroleerd op het aantal verrichtingen en als het niet geregistreerd is, komen zij in de problemen. Maar de vrouw aan de balie had je toch kunnen zeggen dat je een nummertje moest nemen. Zij was niet aardig.

  3. De dame van de apotheek had jou op het nummertjes apparaat kunnen wijzen, ze had ook kunnen zeggen iets van een momentje, ik kom zo bij u. Ze had je duidelijk al gezien. Dame had duidelijk niet van klantvriendelijkheid gehoord. En de jongeman was gewoon onbeschoft.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder