Reacties

Waarom ik graag bij bol.com bestel — 31 reacties

 1. Mijn ervaringen zijn ook heel goed. Pakketjes die kwijt zijn geraakt met de post zijn bij mij al twee keer opnieuw opgestuurd, kosteloos. Het enige probleem is dat de post zó slecht bezorgt dat ik dus tegenwoordig weer naar 'echte' winkels ga. Maar dat ligt zeker niet aan bol. Dat ligt puur aan de post.

 2. Bol.com heeft inderdaad een goede service. Maar ik probeer de laatste tijd minder snel online te bestellen en bij kleinere ondernemers de nodige dingen te halen. Speelgoed merken die ik helemaal geweldig vind, zoals Maileg, verkopen ze ook in mijn woonplaats bij winkels die men zelf heeft opgericht. Hier is de service ook ontzettend goed en je steunt lokale ondernemers.

 3. Hoi Nicole,

  mijn ervaringen bij Bol zijn prima!
  Ik heb nog nooit een probleem gehad. Slechts één keer iets terug moeten sturen (was niet compleet) en geen enkel gedoe.
  Gewoon geld terug.

  Het terugsturen is eigenlijk té makkelijk.
  Er gaat zo ontzettend veel verpakkingsmateriaal doorheen...

  Maar ben er tóch blij mee!

  Groetjes van Marlou

 4. Ik vind Bol.com prima, maar Coolblue nog beter. En verder koop ik (zeker boeken) liever bij offline winkels. De prijs bij Bol.com is voor mij vaak ook een factor om er bepaalde dingen niet te bestellen.

  • Sommige dingen zijn er inderdaad duurder. Maar boeken koop ik er dan weer graag tweedehands, omdat ze dan juist voordeliger zijn. Ik vind het ideaal dat ze die optie aanbieden.

 5. Ik bestelde speelgoed, 4 weken voor mijn reis! Na 1 week gereclameerd waar niet op gereageerd werd. Volgende dag opnieuw aan de bel getrokken en het zou die dag afgestuurd worden,
  Dag later bericht: het is niet meer leverbaar 😱😱

 6. Ik heb nog nooit iets bij bol.com besteld, omdat ik alle winkels binnen 1 km lopen van m'n deur heb. En dat wil ik graag zo houden.Winkels in een stad vind ik gezellig en maakt het straatbeeld leefbaar. Maar ik heb ook zeer zelden service nodig. Kan me in de laatste 10 jaar geen enkel iets bedenken. Dingen gaan bij mij niet stuk, omdat ze weten dat ik het zelf kan repareren. Ik koop ook hoofdzakelijk spullen die nog te repareren zijn. Vaak zij die spullen goedkoper. Dure merken inversteren erg veel in het onrepareerbaar maken van hun producten. In veel gevallen koop ik echter 2de hands. Beter voor het milieu.

  • Als de winkels zo dichtbij zijn, kan ik me voorstellen dat je er gewoon even naar toe gaat. Dat zou ik dan ook doen. Maar hier op het Achterhoekse platteland biedt bol.com mij dingen die ik hier niet dichtbij kan vinden, en dan is het wel handig.

 7. Ik heb ook goede ervaringen met Amazon Duitsland, daar koop ik wel eens boeken (Engels). Snelle levering en geen verzendkosten.

 8. Met mijn telefoon was ruilen ook geen probleem. Alleen duurt de retourontvangstbevestiging voor mijn gevoel wat lang. Maar je, het is druk bij bol.
  Ik koop graag bij bol. Voorheen vooral boeken. Nu heb ik een ereader, en zullen het ebooks gaan worden. Dan schijnt de service helemaal sneller dan het licht te zijn.

 9. 😂goeie ervaring? Je hebt drie keer wat besteld wat troep bleek te zijn en je kreeg je geld terug. Dat doet toch elke webshop tegenwoordig. Ik noem dat tijd en energie verspillen. Ik heb zowel goede als slechte ervaringen met bol. Dankzij die slechte ervaring gauw terug naar de echte winkel met eerlijke prijzen!

 10. Ik ben zelf gewoon verslaafd aan bol.com en haar service. Wow. Ze lossen bijna altijd alles op.ik heb vaak genoeg kapotte spullen ontvangen of defecte spullen ze hebben zonder gezeur altijd opgelost. Ik betaal altijd liever meer als de service maar goed ism

 11. Bol is een prima winkel, net als Cool Blue. Heb maar 1 keer wat terug moeten sturen, ook zonder problemen. En de reviews zijn fijn. Daardoor weleens iets niet gekocht. Laat jij die ook achter?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder