Reacties

En ik zei nog zo: 'Niet maaien!' — 28 reacties

  1. Niet maaien met hitte heeft meer redenen. Het blijft koeler als er hoger gras is, er kan minder water uit de grond verdampen het gras isoleert, en gras wat wél gemaaid is verbrand.

  2. Maar ja, als je het twee keer op zo'n bordje zet, wordt het dan een dubbele ontkenning en is ie dan niet meer geldig? Kun je bij je volgende rondje even over nadenken;).

  3. Het bordje was er neergezet om een nest van een kievit te beschermen! Een dringend verzoek (gebod) vandaar 2 keer! Inmiddels zijn de jonge vogels gevlogen maar het bird was nog niet verwijderd, vandaar.......

  4. Ik heb een veldje voor mijn huis en net als ik denk , wat leuk die bloemetjes dan is hij daar weer de grasmaaier van de gemeente en genadeloos word alles gemillimeterd. Terwijl niemand er last van heeft als het gras wat langer is. En net als hier door Greet al genoemd word met deze warmte is het juist beter als het gras wat langer is. Helaas heeft de gemeente Zwolle daar geen boodschap aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder