Reacties

Oh, hoe ik houd van mijn robot stofzuiger. Laat me de redenen tellen! — 8 reacties

  1. Maar komt hij ook onder de bank of de stoelen, of onder of achter een kast(je). Die zal hij vast niet even opzij zetten om erbij te kunnen.???? En de plinten neemt hij die ook mee. Kan hij de trap zuigen? En de stofdraden aan het plafond. Dit zijn allemaal dingen die ik wel doe als ik stofzuig.

  2. Niks voor mij, maar fijn dat jij er plezier van hebt Nicole!Een alleenstaanden huishouding is nu eenmaal anders dan een gezinshuishouding, al is het vanwege alle tijd die klusjes vragen. Ik snap daarom best wel waarom het een gewenst apparaat is in een gezin.
    Dat hadden onze oma's met hun grote gezinnen vast niet kunnen bedenken.
    Een vriend vertelde me eens hoe goed zijn Kirby stofzuiger was...maar ja voor 3000 tot 5000 euro is dat best duur geintje voor af en toe stofzuigen in eenpersoonshuishouden. Maar hij is er blij mee, prima dus. Ik zuig hier eens per maand, en dan alleen de velours bank. De rest veeg ik, en dweil ik daarna, omdat dat geen herrie maakt. Ik kan erg slecht tegen stofzuigerlawaai.
    Een robotzuiger zou prima zijn als ik de deur uit ben, alleen...ik heb hem niet nodig omdat ik alles kan vegen en dweilen. Een robotzuiger zou me de aanschaf en stroom kosten...maar wat verbruikt ie per beurt en voor het standby staan in de oplader? Ik las dat dat steeds opladen de robotzuiger een stroomvreter maakt, lees ergens dat ie 80kWh verbruikt per jaar. Niks voor mij dus met mijn bewust stroomverbruik van 1100 kWh per jaar. Alleen daarom al valt een robotzuiger af, totdat ik te ziek zwak en oud ben. Misschien ga ik dan wel overstag.Een robotzuiger is dan goedkoper dan een poetsmeisje.

    • Jeetje zo,n Kirby koop je op mp voor paar 100 euro. En zo goed zijn ze ook weer niet er is voor veel minder wat beters te koop. Ik hou het nog bij mijn oude vertrouwde Noorman uit de vorige eeuw :-)

  3. De mijne is nu na 3 jaar trouw werk kapot, nog wel te repareren hoor. Maar wat mis ik m'n schone vloer 's morgens vroeg. Vooral met een hond in huis zo fijn om een robotstofzuiger te hebben :-)
    Elke ochtend om 6 uur gaat ie aan de slag, een half uur later is alles weer netjes.
    1 à 2x per maand pak ik de gewone stofzuiger erbij voor evt spinnenwebben en de plinten. Ik vind dat de plinten veel minder stof verzamelen met een robotstofzuiger!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder