Reacties

Netflix tip: The Good Place — 11 reacties

 1. Ik ben altijd op zoek naar goede series op Netflix. Ik vind dat er zoveel keuze is op Netflix, dat ik er keuze stress van krijg ;-)
  Ik twijfel of deze serie iets voor mij gaat zijn, maar misschien geef ik het toch een kans. Wie weet kijk ik wel alle seizoenen af...

 2. Heeeeeeeeel erg bedankt voor de tip. Ik had vorige week een super rot dag, ben om half 6 gaan kijken op de pc toen ik je post las en heb seizoen 1 t/m seizoen 2e aflevering en door gejaagd. Tot half 1 zitten kijken. Na 3 afleveringen naar beneden, tussendoor gekookt, en iedere keer dacht ik Huh? Alweer een half uur voorbij?????

  Vreselijk apart, grappig, maar in seizoen 2 loop ik nu een beetje vast omdat ik niet zoveel wending meer verwacht.
  Ik ben nu bij het punt dat ze samen in complot gaan (je weet wel) en misschien ga ik straks nog even kijken.

  Ik "moet" ook nog een andere serie afkijken, Mitsomnatten, Midzomernacht, maar daar zit veel geweld in, en ik moet nog 3 afleveringen kijken. Huuuj....... eigenlijk geen serie om alleen te kijken.

  In ieder bedankt voor de tip. Als je van spannend houdt, op Netflix kan ik je "La Mante" en "Modus" (allebei ook 5-6 delen) aanraden. En die nieuwe serie the Bodyguard uit Engeland, is ook loeispannend.
  Overladen met goede kritieken, en 5 delen is ook niet zo vreselijk lang.

  Dank voor de tip!
  Verder ben ik altijd "in" voor tips voor goede series!

  • Wat leuk dat The Good Place zo'n succes was voor je. Vervelend dat je zo'n rotdag had. Dan is The Good Place wel makkelijk vermaak inderdaad.

   En dankjewel voor je tips!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder