Reacties

5 x Huishoudrobot die het werk voor je doet! — 20 reacties

  1. Over zo’n stofzuigrobot zou ik dan weer mijn nek breken of me eraan storen. Ik doe het liever zelf.
    De wasmachine is ook een soort robot, en daar ben ik dus heel blij mee, net zoals de vaatwasser, koelkast en cv-ketel.

  2. haha geweldig dit. Ik zou ze geen van allen kiezen. Wij hebben wel eens een soort van stofzuiger robot gehad. Maar die deed er langer over dan wanneer ik het zelf zou doen. En het huishouden heeft een compleet andere dimensie gekregen sinds ik een "stappenteller" om mijn pols heb haha.

  3. Wat mij opvalt is dat we ons wel erg afhankelijk maken van machines, waardoor we steeds meer ruimte in huis nodig hebben om al die spullen ook weer te kunnen opbergen. Het zijn over het algemeen ook allemaal dure apparaten, dus we moeten allemaal meer gaan werken om deze apparaten te kunnen kopen , weg is het voordeel van tijdbesparing. Om het nog maar niet te hebben over wat te doen bij stroomstoringen. Ik ga liever voor een kleiner huis met minder spullen en dus ook minder schoon te maken.

  4. wij hebben al jaren een robotmaaier, ideaal voor onze grote tuin. Toch moet je die ook in de gaten houden hoor want loopt ook wel eens uit "z'n spoor" en staat dan in de bosjes. Een robot stofzuiger zou ik niet willen komt echt niet in alle hoeken
    gr Roos

  5. Wij hebben een stofzuigtobot, echt een uitkomst. Wil nooit meer zonder. Niet dat het het wekelijkse stofzuigen vervangt (onder de bank komt ie bijvoorbeeld niet), maar met een hond en twee kleine kinderen in huis blijft het hier dankzij ons botje toch netjes

  6. Geen dingen voor mij, een robot maaier zou wat voor mijn man zijn, maar dan mist hij zijn vele stappen, die hij maakt met het maaien en het zijn in de buitenlucht!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder