Reacties

Wild breien in eigen tuin — 12 reacties

  1. Weet je, via Christina (Facebook)kwam ik op je Blog terecht en heb me maar gelijk aangemeld als volger.....! Ik hou wel van dit soort Blogs.....! Vanavond nog stamppot snijmoes met brandnetels gegeten.....! Laat maar zien wat je mij te bieden hebt....!
    groetjes, Janny

  2. Leuk grapje maar laatst zag ik compleet ingepakte lantaarnpalen en bankjes etc. Mijn moeder breide wild tot aan haar dood; ze was toen ruim 91 !! Ze breide niet voor bomen, lantaarnpalen of zoiets maar voor kinderen in tehuizen in Oost Europa. Stuk zinvoller!!

  3. Tecla, die ingepakte lantaarnpalen en bankjes vallen ook onder 'wild breien'.

    Er schijnen heuse clubjes te zijn die op die manier het straatbeeld mooier willen maken. Maar ook mensen die in hun eentje midden in de nacht een boom gaan versieren.

  4. Ik ben daar ook een beetje dubbel in, vind het zonde van de wol die dan hangt te vergaan in weer en wind maar vind het ook onwijs fleurig staan. Nu heb ik nog wel een kale boomstronk in de tuin staan die nog wat aankleding behoeft..........

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>