Reacties

Sachertorte maken van Dr. Oetker: een review — 24 reacties

 1. Ziet er lekker uit vorig jaar in de vakantie "de echte" gegeten en die was hemels:-) ben eigenlijk ook wel benieuwd naar de groentecake die je vorige week bij de AH kocht.

  • De review van de groente cake staat op mijn te doen lijstje. Het is hier rommelig omdat jan en alleman bij ons thuis vakantie heeft, dus ik schiet geen bal op....

 2. Heb je weleens een wolkencake gemaakt van die dokter?
  Mijn man maakt het regelmatig en scoort en heel goed mee.
  Makkelijk en heerlijk luchtig maar wel met veel calorieën.
  ik eet geen suiker dus ik mag dat niet maar kijk er wel graag naar

 3. Hoort er eigenlijk geen abrikozenjam bij? Hij zal vast heerlijk gesmaakt hebben als hij zo vlug op was :-)
  (Ik ben niet zo'n liefhebber van chocoladetaarten. Gek hè, want ik ben dol op chocolade, maar met taart en chocomel heb ik niks)

 4. Mixen in de gootsteen, dat ik dat zelf niet heb bedacht... Dat ga ik in het vervolg ook doen. Zeker ook met het pureren van soep. Die hete spetters dit weekend waren niet fijn...

 5. Ik gooi altijd een grote theedoek over de mixer en kom heen.. de gootsteen helpt een stuk minder heb ik al eens getest.
  Als je een gladdere bovenkant wil.. je kunt de taart op de kop leggen. En scheuren bovenin komt doordat de bovenkant al dicht is en de binnenkant nog rijst. Meestal helpt het de oven wat lager te zetten. Ik maak cake op 140 graden in plaats van 160.

 6. 250 gram abrikozenjam, weet je dat zeker? Is erg veel jam!
  Het is een stuk voordeliger om zelf de ingredienten bij elkaar te sprokkelen, en ook lekkerder haha, maar soms dient gemak de mens he!

 7. Dat kreeg ik voor het eerst toen ik mijn vrouw leerde kennen. Mijn moeder kon niet koken en aan bakken is ze nooit begonnen... Nu ben ik degene die het meeste kookt, en af en toe bakt.

 8. Hmm die sachertorte ziet er heerlijk uit zeg. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen evenveel tijd en zin heeft om deze van scratch af zelf te maken. Dan is deze oplossing van dr. oetker wel erg snel en fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder