Gratis printable: Te Doen Lijst!

te doen lijstjeIk gebruik Te Doen Lijstjes.

Dat geeft me rust. Want als ik het heb opgeschreven hoef ik me geen zorgen meer te maken dat ik het vergeet. En ook niet dat ik vergeet dat ik het vergeten ben! Bovendien ben ik er dol op om punten op mijn Te Doen  Lijstje af te vinken. Dat geeft me een prettig gevoel van voldoening.

Gratis printable: download hem nu!

Voor iedereen die graag dingen opschrijft heb ik een gratis printable gemaakt. Op deze gratis Te Doen Lijst kun je je klusjes schrijven, en afvinken. Heb je hem vol? Dan print je gewoon een nieuwe! Zet er dingen op als Ramen lappen of dakgoten schoonmaken.

Eventueel kun je hem ook lamineren. Dan hoef je alleen maar alles weg te vegen, en kun je weer opnieuw beginnen!

Klik hier om hem te downloaden!

Veel plezier er mee!

Hoe houd jij bij wat je nog moet doen?

Similar Posts

14 Comments

 1. Wij hebben zo’n lijst voor klussen in en om huis. Ik heb een schrift gepakt en per ruimte de klussen oogeschreven. Helaas blijft het daar momenteel bij want mankief heeft het heel erg druk en komt niet aan de klussen toe. Maar tis wel handig en overzichtelijk dat het oogeschreven is :-)

 2. Ik gebruik vaak post-its als de taken die daar op staan af zijn gooi ik ze weg. Dat geeft een fijn gevoel en dan hoef ik daar ook niet meer aan te denken. Deze to do list ziet er gezellig uit, ga ik ook eens proberen :-). Fijne zondag!

 3. ook ik maak per week een lijstje met dingen die ik nog doen wil. tevens maak ik in het begin van het jaar een wenslijstje met dingen die ik nog doen of hebben wil of wil vervangen of veranderen. geeft een lekker gevoel als je weer wat afstrepen kunt. ook maak ik tegenwoordig een weekmenu waardoor ik sneller dingen uit mijn voorraad opmaak en niet onnodig boodschappen ga doen.

 4. Ik ben een enorm lijstjesmens. Als de kids naar school zijn ga ik eerst een lijstje maken met wat er te doen is. Dat ruimt al een heleboel op in mijn hoofd, en daarna kan het afvinken beginnen!!! En kom ik er niet aan toe? Dan staat het morgen weer op mijn lijstje!
  Er liggen hier overal blocs en schriftjes met lijstjes, haha. Ik ga een stel van die vrolijke lijstjes uitprinten, dat maakt het nog leuker!

  1. Ik snap precies wat je bedoelt Truus. Door dingen op te schrijven, krijg je ruimte in je hoofd. En afvinken is heerlijk!

   Leuk dat je er een stel gaat uitprinten. Ik hoop dat je er veel plezier van hebt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.