Reacties

Een luisterend oor bieden — 15 reacties

 1. Goed luisteren is niet makkelijk. De meeste mensen willen met een oplossing komen, voordat het probleem goed duidelijk is. Soms is er gewoon geen oplossing nodig, maar alleen maar een oor.

  Love As Always
  Dimario

 2. Mooi om zoiets op de koelkast te hebben hangen.
  Echt luisteren is heel moeilijk, vind ik en ik geef toe dat ik er niet zo goed in ben. Ik vind het wél heel fijn als ik iemand anders tref die het vak van echt luisteren verstaat. Want dat is het: een vak apart.

 3. Jammer dat een mens een professionele coach nodig heeft om zijn verhaal kwijt te kunnen. Gelukkig heb ik een partner, dochters en vrienden die, evenals ikzelf trouwens, de kunst van luisteren uitstekend verstaan.
  Heeft het met de omgeving waarin je opgroeide te maken, met de opvoeding, is het aangeboren…..geen idee maar het is heerlijk te weten dat je omringd wordt door mensen die echt geïnteresseerd zijn in jouw verhaal!

 4. Gewoon luisteren zonder achteraf een oordeel te vellen is voor veel mensen die hun verhaal kwijt willen heel belangrijk. Jammer dat je daar tegenwoordig voor naar coaches moet tegen betaling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder