Reacties

Waar besteed je op een vrije dag de meeste tijd aan? + Huisvlijt Linkparty reminder — 12 reacties

  1. Op mijn "vrije dag" doe ik mijn huishouden, plan ik uitjes met de kinderen en doe ik zaken zoals tandarts bezoek, auto naar de garage en andere dingen die gedaan moeten worden. Mijn vrije dag is de woensdag.

  2. Voor mij is bloggen juist iets waar ik op een vrije dag veel tijd aan besteed;). Net als aan lezen en andere hobby's, zoals kleuren of diamond painten.

  3. Nu heb ik wel veel vrije tijd en als het huishouden is gedaan dan is het als het weer meewerkt is het dat ik de natuur in zal gaan. En daarbij heb ik veel hobbys waar ik ook graag mijn aandacht aan zal besteden.

  4. Op een vrije dag begin ik altijd te klussen in huis. Ik ben iemand die altijd wel een project nodig heeft, iets wat ik met mijn handen kan doen. Zo heb ik de laatste weken mijn slaapkamer volledig vernieuwd, wat een werk! Zodra zo'n project af is en ik terug in mijn dagdagelijkse dingen terugval, begin in me onrustig te voelen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder