Reacties

Duurzame badkamer: 19 snelle en simpele tips! — 15 reacties

  1. Brr, koud douchen durf ik niet aan hoor! De laatste tijd probeer ik wel echt korter te douchen, maar af en toe lekker lang ter ontspanning kan ik toch ook niet helemaal loslaten.

    • Ik hoor regelmatig dat in ieder geval aan het eind van je douchebeurt koud afdouchen heel gezond en verkwikkend werkt. Maar ik heb het nog niet geprobeerd.

  2. Wij kochten ooit één van de eerste waterbesparende douchekoppen en die werkt nog steeds. Helaas lukt het me niet meer het toilet met putwater door te spoelen. En we werken niet hard,dus elke dag douchen is niet nodig.

  3. Ik ben wel afgehaakt bij koud douchen. Dat snap je toch hopelijk wel, Ik douche namelijk altijd extreem warm. In de winter, maar ook in de zomer.

    Love As Always
    Dimario

  4. Ja het is echt bizar hoeveel plastic bakjes, pakjes en flessen er gebruikt worden in zo'n, naar verhouding, kleine ruimte als de badkamer. Daar valt nog veel winst te behalen. Ik doe iig al mee met de soapbars. Sommige zijn echt heel lekker.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder