Minibieb met koffie en thee!

minibieb achterhoek

Op zaterdagochtend was ik zo moe, dat ik besloot mijn hardlooprondje over te slaan. Maar in de loop van de dag begon het zo te kriebelen dat ik besloot:

'Dan wandel ik in plaats daarvan wel 6 kilometer naar Varsseveld.'

Minibieb met koffie en thee.

Zo gezegd zo gedaan. Zo kon het gebeuren dat ik bovenstaande geweldige minibieb tegenkwam! Het leuke aan deze is dat er zelfs een pot heet water voor koffie en thee in staat. Bovendien staat hij bij een bankje! En ik ben dol op bankjes!

minibieb

minibieb

minibieb

Het feit dat er ook nog eens drinken is, maakt deze minibieb een leuke bestemming als je gaat wandelen of fietsen. Je kunt er zowel even lekker zitten en uitrusten als een versnapering nuttigen.

Overigens liep ik in zo'n hoog tempo dat ik in een kleine 50 minuten in Varsseveld was, en mijn Fitbit vroeg of ik mijn 'hardlooprondje' wilde registreren...

Ik mag dan een langzame hardloper zijn, maar ik ben een hele snelle wandelaar ; )

Leestips

Je vindt deze minibieb op de Stubbelderweg in Varsseveld in de Achterhoek.

Similar Posts

12 Comments

  1. Wat ontzettend leuk, ik ben dol op minibiebs! Zelf wil ik er ook graag een in mijn voortuin, maar ben een beetje huiverig voor vandalisme...

    1. Ik heb sinds januari een minibieb en was daar ook bang voor maar tot nu toe heb ik alleen maar fans gekregen😊mensen vinden het superleuk, dus gewoon doen!

  2. Is dat hetzelfde als de boekenruilkasten die wij hier, in B, in mijn buurt toch, veelvuldig hebben? Je neemt één of meer boeken eruit en plaatst er ook weer 1 of meer die je zelf al gelezen hebt terug in.
    Ik ben fan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.