Reacties

Pickwick thee nieuwe verpakking + waar is de cactus thee? — 17 reacties

 1. Wat belachelijk, en dat gebeurt met zoveel produkten. Wel balen voor je. Ikzelf heb ook altijd Pickwick thee, ik meende laatst nog een doosje cactus thee te hebben en toen ik het openmaakte zat er rooibosthee bij in. Waarschijnlijk heeft de kraamverzorgster dit gedaan, maar vond dat niet zo fijn. Want deze thee is niet meer verkrijgbaar en nu heb ik nog maar 10 zakjes ipv 20 :(
  Maar wij zijn hier thee drinkers, koffie vind ik heel erg vies. Maar wel maximaal 2 kopjes p/dag en voor de rest water.

  fijne dag

  • Pickwicktheezakjes hebben één voordeel, je kan ze doormidden doen. (Als je de zakjes openvouwt zit er een keurig dubbel lijntje) Gebruik je anderhalf zakje voor een keer thee, dan heb je maar 5 gram meer dan eerst en kan je van een 3 pakjes van 20 40 keer thee zetten dus evenveel als van 4 keer een doosje van 10 zakjes.
   Succes ermee.
   Pien

 2. Ik ben een theedrinker op het werk, en verder drink ik koffie.

  Dit zelfde heb ik al eens meegemaakt bij de Chinees in ons dorp. De prijzen zijn heeeel ietsje gestegen, dus het lijkt niet erg, maar als je de bakjes bewaart...zie je dus dat ze een kleinere versie gebruiken...dus per saldo ben je dubbel genaaid! Zo zie ik het...

  En zo zal het idd wel met veel meer verpakkingen gaan gebeuren.

 3. Ik drink thee, maar koop het zelden. Ik lust bijna alle smaken wel en vraag heel vaak gratis zakjes aan. Dan krijg ik ook nog eens regelmatig smaken die anderen niet zo heel lekker vinden, dus dat maakt dat ik het bijna nooit meer hoef te kopen. Wel prettig, want dit is gewoon afzetterij!

 4. Tja, ze hebben jaren te weinig koffie in de koffiepads gestopt, moest van Sarah Lee (stond vrijdag op Nu.nl). Nu moeten ze het aanvullen van de koffiepads vast ergens mee compenseren ;-)

 5. Ik drink allebei graag. 's Avonds liever thee, maar 's ochtends kan ik heel blij worden van de geur van net gezette koffie.
  Meestal krijg ik het, ook met die nieuwe zakjes, prima voor elkaar om er een pot mee te zetten. Dan laat ik ze gewoon net wat langer zitten...

 6. Ik drink het alletwee...en idd de thee van Ah is net zo lekker....die van Markant een stuk minder...is zo slap t lijkt maar niet sterk te willen worden....
  gr Carlien

 7. Ik drink alleen maar thee, maar zo'n zakje van 4 gram daar zet ik minstens een pot of 3-4 van.
  Ik gebruik per pot zo'n 1 persoons zakje van 2 gram.
  Volgens mij zit er in de hele verpakking iets van 40 gram, want 40 gram losse thee is in volume bijna een kopje vol losse thee.

 8. Mijn manlief is ook helemaal niet blij met de nieuwe theezakjes, manlief is namelijk bouwvakker en neemt iedere ochtend een thermoskan met thee mee. Normaal schonk hij het vol met kokend water en hing er een zakje in en haalde die met de eerste pauze er weer uit. Nu is dat dus niet te doen met die zakjes en heeft hij er nu 2 en soms ook weleens 3 nodig, handig (en goedkoper) is anders!

  Ik ben de laatste tijd er van de thee, vooral de herfst storm gaat er hier goed doorheen, manlief is meer van het citroen en de aardbeien thee.

 9. Manlief drinkt koffie en thee . De koffie zetten we met hervulbare coffeepads( coffeeduck) en zoethoutthee. En ik zelf drink weinig koffie maar pepermuntthee die ik mee breng uit Roemenië. En de jongelui soms thee en weinig of geen koffie.Over de coffee pad vanDE stond ook al dat er minder inzit dan op de verpakking stond.

 10. Ik drink altijd fruitthee! Ik vond het juist fijn dat Pickwick dit doet, want bij mij werd het oude zakje altijd al te snel te sterk voor 1 kopje! Het was mij nog niet opgevallen dat ei duurder was maar ik zet nu iig meer kopjes thee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder