Hot spot geblust!

Met gevaar voor eigen leven heb ik een hot spot geïdentificeerd en geblust!

Kijk maar naar de voor en na foto’s!

hot spot
Voor
hot spot
Na

Het verhaal achter deze hot spot!

Deze hot spot bevond zich bij ons toilet en badkamer. De kinderen pakten de handdoeken zo slordig uit het badkamerkastje dat de handdoeken uit het kastje vielen en vies werden. Zonder ooit gebruikt te zijn… Vandaar dat ik een rekje buiten de badkamer had gezet voor de handdoeken.

Maar dat bleek helaas een rommelmagneet, oftewel hot spot te zijn!

Is het nu niet keurig?!

Hoeveel hot spots telt jouw huis?

28 Responses to Hot spot geblust!

   • De ene dag beter dan de andere. Ik kan nog steeds niet hardlopen of op mijn tenen staan en als ik meer dan 10 000 stappen probeer te zetten moet ik het bekopen!

    Maar er is licht aan het einde van de tunnel: ik krijg een huishoudhulp vanaf dinsdag. Je weet niet hoe blij ik daar mee ben!

 1. wauw wat een verschil zeg, maar waar laat je nu die andere spullen? Mijn hotspot is een gedeelte van het aanrecht, daar deponeerd iedereen zijn/haar spullen van sleutels tot plastic zakjes opladers voor mobiel noem maar op Elke dag ruim ik het op maar dat geeft natuurlijk weer ruimte voor nieuwe rommeltjes ggrrrr.

  • Ja ik vind ik ook dat het verschil er mag zijn! Al die andere spullen waren dus eigenlijk zooi. Er zat bijvoorbeeld een hardloopbroek bij voor de winter, die ik nu eindelijk heb gewassen en opgeborgen.

   De rest is ook gelegd waar het hoort.

 2. Heel keurig! Wij hadden dat in de hal met schoenen. Hebben nu een grote kast gekocht, ze zijn er nog wel. Maar niet te zien :-).

 3. Heel netjes!
  Wij hebben niet zo heel veel hotspots…. Veel spullen zitten gewoon in de kast en meestal ordelijk opgeruimd.

 4. Momenteel drie. Ik had eerst een hele grote op de dressoirkast maar de kast is weg dus nu ligt het verspreid in de keuken, salontafel en eettafel. Het lijkt soms wel alsof elk leeg oppervlakte in huis soullen aantrekt.

 5. teveel naar mijn zin! Mijn aanrecht is er ééntje, zoon zijn kinderkeukenaanrecht is er ook ééntje, de eettafel, het sleutelbakje…. wie heeft ze niet?

  Heel fijn die opgeruimde handdoeken.

 6. Keurig!
  Wij zijn maar met 2 meer in huis maar de plek onder de kapstok is een hotspot voor schoenen. Helaas heb ik geen ruimte voor een schoenenkast dus probeer ik zoveel mogelijk schoenen in de kledingkasten boven te bewaren maar het blijft maar steeds een zooitje onder die kapstok 😉

 7. Op de hoek van de dressoir kast ligt altijd in no time weer een stapel. En op de bar in de keuken ligtop een of andere manier ook steeds vanalles.
  Verder is de slaapkamer van middelste een hotspot op zich 😉
  Hopelijk blijft jouw hoekje zo netjes!

 8. Goed opgeruimd zeg. Nu nog zo houden. Hier zijn meerdere hot spots. Marc zijn speelhoek bijvoorbeeld. Al het speelgoed wordt daar gauw neer gelegd Terwijl het in bakken en kasten hoort.

 9. Als mijn man thuis is, stikt het hier van de hotspots. Neem nu het aanrecht. Het fruit wordt bewaard in een extra koelkast. Dat geeft 3 fruitmanden minder oftewel een leeg aanrecht. Wat lag er zoal op gisteren terwijl manlief een dag vrijhad? Een wildcamera met handleiding ernaast, doos nog eens daarnaast. Zijn bril, naast zijn brillendoosje. Een krant in 2 delen: nieuws en sport uit elkaar gehaald en zo neergehooid. Een glas en een tas. Vol aanrecht dus. En manlief? Die was aan het schilderen. We hebben nochtans voor al die spullen een vaste plaats en dat is op geen 2 meter van het aanrecht????

  • Aargh! Jouw man klinkt echt precies als mijn man. Zo gauw mijn man thuis is wordt het hier thuis ook een zootje. Met inderdaad overal hot spots.

   Blij dat ik niet de enige ben : )

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.