Het was dus echt een kameel!

Kameel in de Achterhoek

Het voordeel van vaste rondjes op vaste dagen hardlopen, is dat ik elke vrijdag in de herkansing kon om te zien of het nou heus een kameel was die ik daar dacht te zien, op het Achterhoekse platteland.

En het blijkt werkelijk een heuse kameel te zijn!

Hij ziet me!

Screen Shot 2020 04 30 at 11.44.19
Oh, hij kijkt me aan! Zal ik een handtekening vragen?!

Similar Posts

19 Comments

 1. Wie haalt nou zowat in huis... Volgens mij kun je daar niets mee. Dat beest is volgens mij helemaal uit zijn comfortzone.

 2. Oei beetje negatieve en begrijpbare reacties waar ik als grote dierenliefhebber even na moet denken en opzoeken of het werkelijk zielig is. Op TV in die vakantieoorden zie ik vaak heo slecht die beesten behandeld worden.

  maar goed aan de andere kant ben ik blij dat je niet aan de alcohol bent en er echt een kameel was ;-)

 3. Wat leuk!
  Dat dier is hoogstwaarschijnlijk gewoon hier in Nederland geboren en het hier gewend. Als je erover moet vallen dat ze hier in een weiland rondlopen, dan kun je ook zeuren over husky's die in Siberië thuishoren en cavia's die terug moeten naar Zuid-Amerika.
  Geniet jij maar lekker van deze schoonheid, hoor.

 4. Volgens mij houdt een kameel van droog woestijngebied.
  Als hij alleen staat... ik word er niet blij van.

  Ben wel blij voor jou dat je het toch echt gezien hebt:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.