Reacties

15 tips voor een Lentehuis — 39 reacties

 1. Ik heb een glazen ei met plantjes in huis gehaald, de kat heeft er echter de versiering al uit gehaald!
  Normaal ben ik daar heviger in om alles te versieren, maar dit jaar lijkt het er niet van te komen!

  • Balen dat de kat het ei leeg heeftgehaald Kreanimo. Hoe komt het dat het er dit jaar niet van komt om te versieren? Staat je hoofd er niet naar?

 2. Bij mij sloeg woensdag ook ineens de opruimwoede toe. Ik had al weinig 'rommel' in huis, maar er verdween weer het één en ander achter gesloten deuren. En schilderijen afwisselen heb ik nooit aan gedacht, maar ik vind het een heel goed idee!

 3. Twijfel over het vervangen van de overgordijnen. Heb hele donkere. Ze hangen ondertussen tien jaar maar dempen ook zo fijn t geluid. Doordat ik er donkerbruine vitrage voor heb zal ik alles moeten vervangen als ik t lichter wens te hebben. En aangezien ik nogal veel ramen heb zal dat een behoorlijk prijskaartje met zich meebrengen...

  • Gordijnen kunnen inderdaad prijzig zijn helaas. En omdat ze specifiek voor ramen zijn kun je ze niet altijd eenvoudig bij de kringloop vinden.

 4. Hier is ons flatje al helemaal in de lente kleuren. Veel geel en lila nu te samen want daar houdt ik van. En tip 5 daar ben ik nog zoekende want wil een mooie hoge fles nog met een aparte vorm en deze heb ik nog niet gevonden. Wie zoekt vind deze ook niet dus wellicht komt deze onverwachts wel op mijn pad.
  Fijne dagen wens ik je met veel plezier.

 5. Wat een interessante tips! Ik ben vorige week begonnen met het opruimen van mijn kamers, het is superfijn dat het veel ruimte geeft in je hoofd! Ook heb ik mijn kussenhoesjes aangepast en weer mijn zomerdekbedovertrekken uit de kast gepakt!

 6. Handige tips! Zeker die van de jampotten ga ik uitproberen. Op dit moment heb ik alleen altijd twee vazen met tulpen in huis staan, maar het zou gerust nog wat lenteachtiger mogen worden.

 7. Wij zijn begonnen met kruidenplantjes! Dat maakt het zoveel vrolijker al. Voor de rest was alles al licht, maar er komen altijd gelijk veel meer bloemen in huis. Mu hele mooie vers geplukte tulpen staan!

 8. Hahaha, ik heb een Jan des Bouvrie-huis ;) Serieus. Onze huizen zijn onder architectuur gebouwd en zijn van zichzelf al 'lente-achtig'. Wit, met een veranda achter en witte pilaren. Een tikje koloniaal (Indonesisch) en het heeft ook wat Amerikaans. Ik vervang niet zomaar schilderijen per seizoen. Ook geen gordijnen of kleden. Maar dat opruimgevoel heb ik heel sterk. Al ben ik daar niet zo goed in moet ik eerlijk bekennen.

 9. Zojuist de grote lente schoonmaak gehad, haha ;) Ik vind vrolijk gekleurde bloemen altijd wel fijn om in huis te hebben en een fris geurtje (geurstokjes).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder