Reacties

Goedkoop gordijn: lap over een touwtje — 8 reacties

 1. Toch een opmerking van heel andere orde. Het ziet er prachtig uit. Ik word helemaal blij van je mooie gordijn. Maar dan komt toch mijn werk naar boven.
  De plaatsing van je beeldscherm is verre van optimaal. Het is niet slim om je beeldscherm zo voor het raam te zetten omdat het contrast tussen de omgeving en je beeldscherm dan te groot wordt. Beter is haaks op het raam op zo'n 2 meter afstand. Het kijken wordt dan een stuk makkelijker en minder vermoeiend.
  Ik laat medewerkers altijd hun kamer verbouwen als zij zo'n opstelling als jij bedacht hebben en dit wordt ook opgenomen in hun personeelsdosier. Een werknemer is ook zelf verantwoordelijk voor zijn arbeidsomstandigheden tenslotte.

  • Bedankt voor de informatie! Dat wist ik helemaal niet. Ik vond mezelf juist heel slim dat ik zo mijn mooie uitzicht goed in beeld had.

   Helaas is mijn hokje niet groot genoeg om de boel te verzetten, of ik moet mijn hele bureau (= plank) er uit laten breken.

   Maar voor de toekomst houd ik het zeker in gedachten!

 2. Goed idee zeg! Misschien zou van dat plakfolie ook helpen, maar dat vind ik zelf altijd spuuglelijk en je moet het net op de juiste hoogte hangen, anders helpt het nog niets tegen de zon en kost het je ook uitzicht. Ik denk dat dit een ideale en weinig ingrijpende oplossing is. Je kunt het zo weer weghalen, zonder dat er iets lelijks blijft zitten en het doet z'n werk. Niet gratis, wel goedkoop kan nog van die coupons kopen zijn bij b.v. Kwantum. Maar dan moet je wel handig genoeg zijn om daar zelf gordijnen van te maken.

 3. Er plopt niks bij me naar boven, dit is gewoon hèt sublieme idee. Goedkoop, makkelijk en varieerbaar... perfect dus!

  Mooi uitzicht en een vrolijk stukje gordijn erboven... niets aan veranderen (voorlopig dan hè, tot je in een ander stofje zin hebt, hahaha).

 4. Geweldig idee!! Mijn dochter studeerde in Melbourne met een kleine beurs loste het toendertijd op dezelfde manier op. Alleen had zijn geen leuk stofje liggen en geen geld dus gebruikte ze haar grootste handdoek!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder