Reacties

Birkenstocks met herfstblaadjes — 6 reacties

  1. Ik geniet wel van deze mooie dagen. In het voorjaar en zomer heb ik er door omstandigheden niet echt van kunnen genieten. Nu dus even nog wat zon inhalen voor we de winter weer tegemoet gaan.

  2. Ik vind het heerlijk, zo kunnen we mooi de tuin nog verder winterklaar maken, zonder dat alles zo nat, vies en drassig wordt. Meestal loop ik ook wat achter, dus ik heb al m'n kleren nog waar ze zijn ;-)

  3. Ja, dat was gek gisteren. Naar het strand om te vliegeren, maar er stond geen zuchtje wind, maar na een half uur speelden de kindje -in hun onderbroek- in zee. Rare gewaarwording, eind oktober. Maar voor mij hoeft het niet zo.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>