Birkenstocks met herfstblaadjes

birkenstocks in de herfst

De eerste paar dagen van de Herfstvakantie kropen we dicht bij de kachel, terwijl buiten de wind de herfstblaadjes opjoeg. Maar de afgelopen twee dagen heb ik mijn tuinstoelen maar weer uit het schuurtje getrokken, en om 10 uur de koffie buiten geserveerd.

Vorige week had ik net extra handschoenen gekocht voor de kinderen, omdat onze vingers ‘s ochtends op weg naar school toch wel erg koud werden. Maar plotseling zijn dat soort winterparafernalia weer geheel overbodig. En uiteraard had ik ook nét alle zomerkleding verbannen naar een kast op een onherbergzame plek, en moet ik daar nu elke keer moeizaam naar toe klimmen, omdat ik het weer nodig heb.

Tuurlijk is het buiten prachtig mooi weer, en het heeft iets aparts om met je blote benen in de tuin te zetten, terwijl je kijkt naar de snel verschietende groene kleuren van het bos. Maar ik was net helemaal in Herfstand. En als ik heel eerlijk ben hoeft het van mij eigenlijk ook niet meer zo.

Anderzijds is het natuurlijk een prachtig cadeautje van moeder Natuur voordat de grimmige (?) winter haar intrede doet.

Oktober 2017 Birkenstocks in de herfst

birkenstocks

Afgelopen week had ik ze juist opgeruimd en achter in een kast gemikt. Maar vandaag heb ik ze er toch maar weer op uitgevist: mijn Birkenstocks.

Want het is zulk prachtig weer dat ze weer prima kunnen : )

Wat een bof dat het deze Herfstvakantie zo zomers mooi weer wordt. Ik ga zo lekker buiten een boek zitten lezen, en zonnestralen op mij laten neerdalen.

Zie ook mijn post over bladblazers : ) Want dat is dan weer de schaduwzijde van al die herfstblaadjes.

Zie ook mijn review van de Lidl Birkenstocks.

Wat zijn jouw plannen voor deze zonnige zondag?

Leestips

Wat vind jij van de bijna zomerse temperaturen?

6 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh