Buiten koffie drinken: de eerste keer dit jaar!

Buiten koffie drinken

Vanochtend was het voor het eerst dit jaar warm genoeg om mijn koffie rond 10 uur weer buiten te drinken! Heerlijk. Mijn plekje in de zomer lag nog in de schaduw, maar gelukkig was er elders in de tuin al wel zon.

We boffen toch maar met het mooie weer!

Similar Posts

15 Comments

  1. Heerlijk he. Wij hebben op de camping al wel meerdere keren buiten koffie gedronken in de zon en ook al wel smorgens vroeg. Heb met mijn meiden al twee keer onder de middag warm kunnen eten buiten bij ons zelf achter t huis. Heerlijk dubbel vakantiegevoel geeft me dat. Nadeel is wel dat ik er loom van word en dan s middags niet meer fanatiek aan de slag kom…

  2. Van de week zat ik ook al buiten. Op de een of andere manier smaakt de koffie lekkerder, het humeur is beter, iedereen is opgewekter.

    Tot het te heet wordt en te lang duurt, maar nu nog effe niet. ☻

  3. Heerlijk, hè! Ik heb net ook buiten koffie gedronken. Op mijn bankje!

    PS: Raaaar. Op mijn iPad lukt het wel. Maar als ik op mijn telefoon reageer zie ik mijn reacties niet terug. Misschien val ik wel in je spambox. Je ziet me niet maar ik ben er wel, hoor 😁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.