Trashy romance: lijkt mijn zwaard groter in deze kilt?

Trashy romance novel

Nadat ik de romantiek van Koreaanse drama’s ontdekte, begon ik ook weer zogenoemde trashy romance novels te lezen. Geen bouquetreeks, maar net één slag daarboven. De covers van dit type boeken worden doorgaans bevolkt door stoer kijkend manvolk, met een krachtige kaak en een six-pack.

Mijn oudste dochter, die in Engeland woont, appte mij bovenstaande foto die ik erg grappig vind : )))

Ik zou er bijna een kalender van gaan kopen!

Lees ook mijn post over Jane Austen voor classy romance novels : )

Reacties op Trashy romance: lijkt mijn zwaard groter in deze kilt?

  1. Toch leuk om te zien in Engeland kilt dragen. Toch leuke kalender. Het is ook apart die gene kilt draagt. Maakt toch niet uit. Fijne dag.

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.