Vintage Laura Ashley truitje gevonden op eBay

Laura Ashley truitje

Op de Engelse eBay1?ff3=1&pub=5575498407&toolid=10001&campid=5338524874&customid=&mpt=[CACHEBUSTER] kocht ik dit schattige Laura Ashley truitje/vestje. Het is zowel als truitje, als vestje te dragen, maar ik ga ga het denk ik vooral als truitje dragen.

Laura Ashley: mooie afwerking en oog voor detail

Eén van de dingen die me opvalt bij dit soort toch wat duurdere merkkleding is de mooie afwerking en het oog voor detail.

Laura Ashley truitje

Zelfs de binnenkant heeft een lieflijk kantje:

Laura Ashley truitje

Praktische informatie over dit truitje

Dit Laura Ashley truitje kostte maar 3.99 Engelse ponden, maar de verzendkosten waren 12.37 GBP. In totaal betaalde ik zo'n 18,94 voor dit truitje. Ik ben er erg blij mee!

Bij TK Maxx vind je ook voordelige merkkleding.

Similar Posts

12 Comments

  1. Allereerst bedankt dat je een berichtje op mijn blog achterliet en natuurlijk breng ik gelijk een tegen bezoekje.

    Ik zou het ook als truitje gaan dragen maar het zou me te klein zijn.

  2. In die tijd droeg ik geen kleding van dit merk omdat het inderdaad duur was. Ik koop sowieso geen dure merkkleding want vaak is het niet de kwlieteit maar de naam waarvoor je zoveel meer betaald. Maar ik ken dit soort truitjes natuurlijk wel uit die tijd van de twinsetjes.

  3. Ik heb jaren geschitterd in een LA pakje. En toen was ik ineens te dik. Nou ja, ineens. Daar heb ik best wat moeite voor moeten doen..

    Mooie aanwinst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.