Reacties

19 handige keukentips die je leven makkelijker maken — 16 reacties

 1. Hier zat ik deze ochtend niet op te wachten, gelukkig moet ik naar het werk.. ;-) Of is dat tip 20. Ga aan het werk.

  Love As always
  Dimario

 2. Lades in plaats van een plint vind ik een geweldig idee! Het zou bij mij in mijn kleine keukentje net even dat beetje meer kastruimte opleveren dat ik nu soms mis.

 3. Mijn koelkast staat op +6 C en dan wordt mijn vriezer -23C. Bij +4 in de koelkast gaat m'n vriezer naar -30. Dat is onnodig energieverspillen omdat +6 voor de meeste productne prima voldoet.

  Ik heb een kleine zuinige koelvrieskast (88 kWh/Jr), die zijn slecht dan wel bijna niet te vinden. Energiezuinigheid wordt vooral toegepast op grote koel/vrieskasten. Bekijk daarom goed naar het jaarverbruik in kWh/Jr als je een andere koelvrieskast aanschaft.

  Het is minstens 10 jaar geleden dat ik m'n Blokker koffiezetapparaat heb ontkalkt. Sinds 2000 is de hardheid van het water in heel Nederland sterk gedaald door verbeterde zuiveringstechnieken. Kijk ook bij de openbare meetrapporten van je waterleidingmaatschappij en niet naar de sterk verouderde onzin die de onthardingsboeren op het internet hebben gezet.

 4. Ik vind de keukenkastjes schoonmaken altijd zo'n ramp! Ik doe ze nooit allemaal in een keer. Maar twee per dag of zo. Alleen moet je dat wel volhouden anders werkt het ook niet. En die schort! Ik draag nooit een schort. Altijd spijt van als ik weer vetvlekken op mijn kleding heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder