Reacties

Een showroomkeuken kopen + hoe groot moet een aanrechtblad zijn? — 26 reacties

 1. Ik wilde bijna zeggen. het aanrechtblad kan me niet groot genoeg zijn, maar ik was een keer in een huis en die had negen meter aanrechtblad, dat vond ik toch wel veel.

  Love As Always
  Dimario

  • 9 meter oooh wat heerlijk dat zou ik wel willen hebben hoor. Maar ik kook dan ook graag

 2. Mijn aanrechtblad is heel klein, maar voor mijn simpele kookkunsten groot genoeg. Ik zou bij een nieuwe keuken geen enkel probleem hebben met een showroommodel. Zit toch een fijne korting op.

 3. Een showroomkeuken lijkt mij een prima deal! Mooie voorbeelden heb je erbij gegeven. Bij de laatste foto staan de prijzen net andersom denk ik.
  Wat grappig om te lezen dat er vroeger geadviseerd werd wat de beste ligging is voor een keuken. Geeft toch aan dat er serieus(er) werd gekeken naar het werk van de huisvrouw. Een kunstschilder wil zijn atelier graag op het noorden. Ik heb vrij veel werkblad. De ruimte was er en ik maak veel gebruik van de keuken. We hebben ook geen bijkeuken in ons huis.

 4. Heerlijk zo'n droomkeuken! Ik zou het ook zeker overwegen om een showroomkeuken te kopen als je daarmee een paar honderd euro kunt besparen.

 5. Het scheelt wel heel veel in de prijs. Mijn aanrechtblad is best klein. Daarom heb ik laatst een plank gemaakt om wat dingen op te zetten, zodat die geen ruimte meer innemenen op het aanrecht.

 6. Vaak kan je, met een beetje handigheid, nog veel aanpassen tot (bijna) perfect. En 'het nieuwste van het nieuwste' is morgen ook alweer oud...
  Lie(f)s.

 7. Je moet wel rekening houden met het feit dat de garantie op de apparatuur meestal verlopen is, de garantie gaat immers in op het moment van aankoop (door de keukenzaak). En je moet een showroomkeuken vaak zelf plaatsen, dat vereist toch wel enige klus-ervaring. Je kan het wellicht ook wel door de keukenzaak laten doen, maar dan komen er weer plaatsings-kosten bij. Al met al toch zeker de moeite waard om rond te kijken als je op zoek bent naar een betaalbare keuken..

 8. Nooit bij stil gestaan dat je ook de showroom keukens kunt kopen. Ik woon zelf in een huurhuis, dus ik heb me hier nooit mee bezig hoeven te houden

 9. Ik zou zeker naar een showroommodel gaan kijken als we een nieuwe keuken zouden willen. Waarom de hoofdprijs betalen als je op die manier ook een mooie keuken vindt?

 10. Leuk ik ben 40 jaar geleden begonnen met werken bij Brugmans keukens
  De kreet showroom keuken ken ik vanuit die tijd maar al te goed
  De duurste keukens gingen inderdaad voor lage bedragen de deur uit
  Was leuke tijd veel geleerd daar

 11. Wow ik wist niet eens van dit concept af joh! Wat ontzettend top dit. Ik zie ook echt dat het onwijs in prijs verschilt. Je moet natuurlijk maar wel net mazzel hebben dat je een parel tegenkomt.

 12. Ik hou van een grote keuken, voor mij is de keuken het hart van het huis. Mijn keuken is verbouwd waardoor ik nu iets meer ruimte heb maar van mij mocht die nog groter. Ik heb er ook best wel wat apparaten op staan. Blender, waterkoker, koffiezetter, kitchenaid, en dan vaak nog een slowcooker broodbak machine of airfreyer. Dan is je blad opeens niet zo groot meer. Mijn blad alles bij elkaar is denk ik 4 a 5 meter lang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder