Reacties

Maak het huishouden makkelijker met deze 3 tips — 25 reacties

 1. Het grootste voordeel van online boodschappen doen vind ik de geldbesparing! Nooit geen impuls aankopen meer! Geen chocola uit de aanbieding of een artikel wat ik eigenlijk niet nodig heb maar lekker/leuk/in de aanbieding is! Op zondagmiddag doe ik mijn boodschappen op de pc. Alleen de kaas en groente haal ik lokaal zelf.

  • Wat goed Von. En online doe je dus minder impuls aankopen inderdaad? Dat is bij mij nog een beetje een zorg: of ik online niet alsnog voor impulsaankopen val.

 2. Volgens mij heb ik mijn huishouden al zo effectief mogelijk georganiseerd. En elke keer dat ik de schoonmaakronde door het huis maak, ben ik blij met mijn kleine huis. Ik kan het in minder dan een uur in z'n geheel schoon hebben. Groot voordeel van klein wonen:).

 3. Ik krijg wel hulp bij grote dingen in het huishouden, maar dat komt door gezondheids redenen. Verder doe ik alles zelf of samen met mijn man

 4. Net als bij Sjoerd doen we veel samen. De tuin is voor een groot deel onderhoudsvrij, we hebben kunststofkozijnen, dat scheelt enorm in onderhoud. En ach huishouden blijft een repeterende breuk, ik beleef er geen plezier aan.

 5. Wat klinkt dit allemaal fijn! Ik zou eigenlijk vaker online boodschappen willen doen. Met een peuter en dreumes is het altijd stressen in de supermarkt.

 6. Boodschappen doe ik altijd in de winkel: bijna alle supermarkten zijn hier op loop afstand van mijn huis. Ik woon alleen, maar mijn moeder komt me regelmatig helpen met grote huishoudelijke klussen

 7. Voor mij is boodschappen bestellen heel onhandig. Geen vers brood en ik moet thuis zitten wachten, terwijl ik buiten de deur tig dingen te doen heb. Ik heb geen tuin, dat scheelt heel veel. Maar ik kan ook prima scrollen op de telefoon, dan had ik ook het huishouden kunnen doen

 8. Tijdens de corona periode heb ik inderdaad online onze boodschappen gedaan en dat bespaarde inderdaad tijd, maar ook wel geld omdat je dan niet verleid wordt voor impulsaankopen. Aan de andere kant, vind ik het fijner om zelf mijn producten uit te kiezen, zeker als het om verse producten gaat. Ik ga wel altijd met een lijstje op pad zodat ik niet teveel tijd er aan kwijt ben.

 9. Mijn huishouden is supersimpel! Ik woon maar alleen dus ik ben de enige die rommel maakt. Maar dat doe ik niet. Ik ruim altijd alles meteen op en voor schoonmaken heb ik een vast schema. Heerlijk!

 10. Ik plan het huishouden altijd in in de agenda. Daarnaast bestel ik al jaren mijn boodschappen online, ideaal, kan het iedereen aanbevelen! Hebben ook een robot kattenbak. Wat ik wel nog graag zou willen is een robotstofzuiger.

 11. Het huishouden is met vier kinderen, waaronder een dreumes, momenteel nogal ongeorganiseerd 😄 Mijn truc zit in versimpelen. Minder spullen, alles op een vaste plek en er genoegen mee nemen dat het momenteel is zoals het is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder