Reacties

Huisdierhaar verwijderaar: van stofzuiger tot borstel — 22 reacties

  1. Ik wilde zeggen, daar heb ik met een aquarium geen last van. Maar de konijnen natuurlijk wel, maar die zitten eigenlijk altijd buiten.

    Love as Always
    Dimario

  2. Mijn hondje is geen vriendjes met de stofzuiger, toch stofzuig ik elke dag minimaal de woonkamer vanwege haren op de grond.

  3. Toen wij nog 2 honden hadden, hebben we weleens een robotstofzuiger gehad. Die kon het toen niet aan qua hoeveelheid. Maar ik kan mij voorstellen dat dat met katten anders is.

  4. Yes! Wij zijn fan van onze robotstofzuiger. Hier hebben we inderdaad onze pup ook aan laten wennen. Blijf het een fijn ding vinden!

  5. Ik heb een Samsung stofzuiger met speciale borstel voor dierenharen en werkt goed moet ik zeggen. Ik zou nog wel graag een robotstofzuiger willen, want met 5 katten in huis blijf je stofzuigen (& dweilen).

  6. Jaaaaa, wat een fijn blog! Wij hadden een robotstofzuiger (Lilly, onze kat, haatte 'm maar wende er op een gegeven moment ook aan) maar die werkte ineens niet meer goed (goedkoop modelletje). Als we een nieuwe stofzuiger gaan kopen (we hebben nog een vrij logge, ik hoop snel dat 'ie kapot gaat want ik wil een steel, hahaha) dan pak ik dit artikel er weer even bij. Heb 'm gebookmarked, thank youuuu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder