Reacties

Draadloze deurbel Action van 5,95 — 39 reacties

 1. Wij hebben eigenlijk precies hetzelfde als jullie hebben: zo'n ijzeren bel naast de voordeur waarbij je aan het touwtje moet trekken. En we hebben ook een draadloze deurbel, mar dan van Blokker. En met deze twee bellen doen we al jaren.
  De draadloze deurbel laten we een doodsimpele dingdong afspelen.

 2. Wij hebben geen bel. We hadden een draadloze deurbel maar die ging geregeld af zonder dat er iemand voor de deur stond. Ook later op de avond, zeg maar na 9 uur. Ik zat dan met schrik op de bank, want dat gebeurt natuurlijk altijd als je alleen thuis bent. Dus de stekker uit het stopcontact gedaan en nu doen we het al jaren zonder bel. Bevalt ons prima. Waarschijnlijk waren er buren die net zo'n bel als ons hebben en dan reageert hij daar op, zei manlief destijds.
  Zo'n trekbel lijkt mij wel wat, en dan met een Fries Paard erboven. Maar ik denk dat het in de buurt te veel lawaai maakt, we wonen in een woonwijk. Maar woonde ik buitenaf dan wist ik het wel.

  • Ieks. Dat zou ik ook eng vinden! Hopelijk doet die van ons dat niet... Zo'n trekbel maakt niet superveel lawaai vind ik zelf. Daarom horen wij hem soms ook niet goed. Maar aan de andere kant: buiten hoor je hem natuurlijk wel heel erg.

  • Dat hebben wij ook.maar ben erachter gekomen mijn buurman heeft dezelfde deurbel van de action. Als bij hen iemand aan beld gaat hij mij ook. Dus zou even na vragen in de buurt iemand ook zo'n ben geeft

  • Dat gaat lastig als je in een dicht bevolkt appartementen complex woont. :) Overigens had ik dat vermoeden ook en ook gevraagd bij de Action, maar volgens hun hebben ze allemaal hun eigen unieke code.

   Maar nu je het zegt, dat verhaal klopt niet, want in de handleiding stond dacht ik ook dat je meerdere bellen/ knoppen kom combineren.

   Blij dat ik de mijne uiteindelijk toch heb terug gebracht.

 3. Wij hebben ook een draadloze deurbel. Van de doe-het-zelver, dus idd prijzig. Wel met leuke melodietjes, maar je gebruikt er toch maar één. Af en toe het 'kastje' wat binnen staat opladen en hij kan er weer tegen. Mijn kantoor is op zolder, dus als ik bijv een pakketje verwacht neem ik het 'kastje' mee naar boven. Ideaal!

  • Dat is zeker handig! Ik heb ook wel eens gehad dat er een pakketje bezorgd werd, en dat de postbode dacht dat er niemand thuis was. Dat was één van de redenen om toch ook voor een draadloze voordeurbel te kiezen. Ik kan de bel van de Action ook op mijn kantoortje in het stopcontact steken.

 4. Bij mij zit een gewone bel en die werkt prima. Wat ik nog wel wil is een trekbel, die heeft dus buiten een trekknop en binnen de bel. Staan wel op MP maar tot nu toe te ver weg om op te halen of te duur. Aangezien ik hem niet echt nodig heb zoek ik rustig verder.

 5. Ik heb al heel lang een draadloze voordeur bel. Al minstens 15 jaar. Toentertijd waren er nog niet veel bedrijven die deze dingen verkochten dus kwam ik inderdaad uit op een hele dure. Ik geloof dat ik er een kleine € 60 euro voor betaald heb.
  Ik had geen keuze want ik hoorde op de flat de 2 bellen niet ( ik ben zeer slechthorend). Als mensen beneden aanbelden en bij mijn voordeur. De meesten wisten intussen wel dat ze bij een ander aanbelden om binnengelaten te worden tot de flat en dan op het raam klopten. Toen heb ik mijn draadloze bel aangeschaft. Deze bel gaat mee naar boven en naar buiten anders hoor ik hem nog niet.
  Behalve 2 batterijtjes doet hij het nog steeds al gaat de bel ook wel eens af als er bij een ander huis word aangebeld.

 6. We hadden een gewone deurbel, die klonk heel hard in de hal. Maar toen onze oudste nog veel op bed lag overdag, bleek dat heel onhandig. Ze werd er steeds wakker van. Toen ik een keer een draadloze bij de Lidl zag liggen voor volgens mij 4 of 5 euro, heb ik hem meteen meegenomen. Hij werkt op batterijen, en het eerste setje gaat na 4 jaar nog steeds mee. Als ik in de tuin ben neem ik het kastje gewoon mee, ideaal! Het enige kleine nadeel is dat de 'beller' vaak denkt dat ie het niet doet, omdat je hem buiten niet hoort. Het wil daarom wel eens gebeuren dat ze een paar keer achter elkaar drukken, om te testen.

  • We hebben ook een bel op batterijen, maar hoewel hij niet vaak wordt gebruikt zijn de batterijen om de haverklap leeg. We hadden deze gekocht bij de gamma

  • Dat hebben wij nu ook met die van de Action. Maar nu ben ik wel blij dat we er niet meer geld aan hebben uitgegeven als die van de Gamma hetzelfde probleem heeft.

  • Nou ik heb net een deurbel bij de Action gekocht voor 5,99 en ik ben nu dik tevreden want er zitten een heleboel melodietjes op. Ben vanmorgen bij de Praxis en Karwei geweest precies de zelfde bel alleen de helft duurder, ben ik ff blij dat ik toch maar de Action ben gegan

 7. Mijn deurbel is een klopper in de vorm van een leeuw . En ik hoor hem goed in het hele huis: een doordringende metalen bons. Maar helaas heb ik nog steeds een lelijk gat inde muur, waar de bel zat. Misschien toch zo'n bel van de Action plaatsen. Maar ja dan gaat iedereen weer bellen, want die gewoonte zit er bij velen in. Nee, natuurlijk niet. Oplossen wat opgelost moet worden. Dat gat opvullen en er een leuk plaatje van maken......

 8. Wij hebben 'n trekbel! Buiten een koperen knop waarmee je via een ingenieus systeem van kettingen de klepel tegen bel slaat. Geluid van een ijscokar alleen 5 keer zo luid!

 9. Wij hebe=ben zo,n bel als jullie bij onze poort hangen want hier komen vaak mensen achter om. De voordeur wordt haast ook niet gebruikt, maar nu we een nieuwe postbezorger hebben hadden we een probleem want hij bezorgd via de voordeur dus hebben we ook een bel met batterijtjes gekocht met de kerst speelde hij kerst liedjes af , best gezellig.
  het enige naddel bij de onze is dat de batterij heel snel leeg is van het drukbelletje wat buiten hangt.

 10. Wij hebben een elektrische bel. Aangesloten op het lichtnet. Nooit lege batterijen. Werkt prima. Hij zat er al toen wij het huis kochten.
  Wij hadden vroeger een draadloze deurbel. Buiten een knopje met batterijen en binnen de ontvanger in het stopcontact. Dat werkte niet ideaal. Hij reageerde ook op de bel van de buren. Dan ging bij ons de bel en zag ik, als ik bij de voordeur kwam, mensen bij de buren binnengelaten worden.

  • Een electrische bel lijkt me ook handig. Maar vooral als je hem toch al hebt. Als je niet handig bent, zoals mijn man en ik, lijkt me zo'n bel meer gedoe om aan te leggen. Dan is zo'n draadloze wel lekker makkelijk om aan te sluiten. Echt voor dummies : )

 11. Onze draadloze deurbel van de Action leeft zijn eigen leven. Ieder moment van de dag kan de bel afgaan, ook midden in de nacht hebben we al verschillende keren bij de voordeur gestaan.....
  Heel apart, geen idee hoe dat kan maar het is wel vervelend.

  • Vandaag de spookbel terug gebracht. Na 3 maanden, had ik natuurlijk al eerder kunnen doen. Daarom moest ik wel voet bij stuk houden, waarom ik pas na 3 maanden kwam. Het is duidelijk dat Action niet echt gericht is op garantie verlenen. Of ik een andere bel wilde of geld terug. Geld terug, anders sta ik hier binnenkort weer!

  • Ja dat deed mijn vorige bel ook ik heb het vaker gehoord er was dan iets ben vergeten wat maat bij mij ging dan ook heel vaak s'nachts dus op een geven moment keek eerst of er iemand was later niet als er echt iemand voor de deur stond bellen ze nog wel x

 12. heb een draadloos deurbel gekocht action me buurvrouw heefd er ook een gekocht nu het probleem wat zich nu voor doet is dat als bij haar gebeld wordt ook bij mij de bel gaat en anders om ook heb klanten service van de aktion gebeld er is totaal heen beschrijving hoe je dat kan verhelpen
  wie heefd dit probleem ook?

 13. Hallo allemaal,

  Het probleem van de actionbellen is inderdaad dat het super werkt tot iemand in de buurt hem ook heeft. Mijn bel knop doet het niet maar wordt er gebeld bij de overburen dan gaat de bel bij mij ook af. En dit zijn al de 2e buren die dit hebben. De ringtoon wijzigen hielp bij de eerste buren. Nu helaas niet. Ik ga toch maar weer kijken voor een andere. Of heeft iemand een idee hoe te frequentie van deze bel is te wijzigen?

  • Dat is een goede vraag Sjeel. Hier op het platteland heb ik het probleem niet. Maar de gebruiksaanwijzing is erg beperkt, dus daar staat helaas geen oplossing in.

 14. Ik kwam hier - zo te zien 7 jaar na dato - toevallig terecht, omdat ik juist vandaag iets ergerniswekkends beleefde: Ik was in afwachting van een postpakketje met tamelijk prijzige inhoud; het zou, blijkens de track & trace, bezorgd worden tussen 2uur in. Nu heb ik geen deurbel, maar een klopper. Ik ging een ogenblik naar boven en vond even later een kaartje op de mat, dat ik "niet thuis" geweest zou zijn (Niet waar dus) en dat het pakket naar "een afhaalpunt" zou worden gebracht (blijkt nu een afhaalpunt op ca. 3 km afstand te zijn.) Het ergste echter: DE POSTBESTELLER HAD DE KLOPPER NIET AANGERAAKT, anders zou ik immers meteen naar de deur gegaan zijn! Onzin, dat er niemand thuis geweest zou zijn!
  Zou die figuur niet meer geweten hebben, wat een klopper is, vraag ik me nu af.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder