Verrassingsjaal of anonieme sjaal project

anonieme sjaal

Het werd al gedaan met boeken, maar nu is er ook een initiatief met sjaals!

Linda Scheijgrond uit Renkum begon er mee. Je legt ergens in Nederland een sjaal neer voor iemand om te vinden. Gewoon als aardig gebaar en om de wereld een beetje mooier te maken.

Ze worden ook wel verrassings sjaal of anonieme sjaal genoemd.

Ik vind het een leuk initiatief!

Zie ook mijn post over een ronde sjaal.

Heb jij wel eens mee gedaan aan een dergelijk weggeef project? Of ken je nog meer van dit soort leuke projecten? Laat ze achter in de comments!

Similar Posts

11 Comments

    1. Er zijn meer mensen die mee doen maar niet kunnen breien of haken maar wel een andere creatief idee om een ander gewoon blij te maken maar als je graag wil leren haken of breien, youtube helpt heel veel mensen op weg en natuurlijk ook op de facebook van Linda.

  1. Ik zag het ook op tv en ik dacht ooo wat leuk is dit zeg!!!
    Wij hebben hier eens mutsjes gebreid voor baby,s uit ontwikkelings landen.
    En pas nog wanten voor koala beertjes diedoor bosbranden hun pootjes hadden verbrand en door dat ze die wanten aan hadden werden hun pootjes wat ontzien.

  2. Ja, ik heb wel dingen weggeven op deze manier. Maar met name leesboeken. Van kleuterboeken tot boeken voor volwassenen. Via bookcrossing of een nederlandse versie hiervan. Ik heb het ook een tijdje met kinderspeelgoed gedaan. Helaas nooit een reactie op terug gehad via een daarvoor aangemaakte facebookpagine. Dus daar ben ik mee gestopt.
    Van sjaals en mutsen had ik nog niet gehoord. Wel leuk.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.