Reacties

Boeken van bibliotheek naar eReader: in 7 simpele stappen! — 10 reacties

    • Dat is een stuk makkelijker dan eBooks van de online bibliotheek overzetten naar een eReader Zonnebloem.

      Dan kun je simpelweg inloggen bij de online bibliotheek, en kiezen om het boek online te lezen. Geen gedoe met downloaden en omzetten naar een ander bestand dus : )

  1. Bij mij zien de laatste twee stappen er heel anders uit? Vreemd. Maar het is in ieder geval best een gedoe, boeken lenen van de online bibliotheek. In het begin heb ik er regelmatig flink op gemopperd. Inmiddels kan ik het heel snel, maar het voelt nog steeds heel omslachtig.

  2. De uitleg is helder maar ik vermoed dat het voor elke e-reader weer net anders werkt. Ik vond het van het begin af aan niet handig ik herinner me nog iets met omzetten van het bestand als je een boek gekocht had. Laat mij maar een gewoon boek lezen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>