Reacties

3 Bouquetreeks gratis pdfs: romantiek in een boekje — 23 reacties

 1. Hahaha! Ik heb er niks mee. Een nichtje van mij had dózen vol. Ze verslond die dingen als jong meisje. Heb me altijd een beetje zorgen gemaakt. Of ze wel wist dat de echte wereld anders in elkaar zit. En mannen meestal niet knap, rijk én romantisch zijn. Ze is nog steeds single.

 2. Ja iedereen kent deze boekjes wel. Echter had ik geen idee dat deze zo ontzettend populair waren. Ook had ik geen idee dat er zoveel van waren. Wel fijn om te lezen hoe deze boekjes ook geëvolueerd zijn (je vroeger en nu).

 3. "Mannen met een sterke kaaklijn die vaak nooit liefde hebben gekend". Hilarisch (en heerlijk), hahaha. Ik ken de reeksen van mama. Zij kocht ze altijd. Totdat ze ze van mijn vader ineens allemaal weg moest doen. Hij had ruimte nodig. Al zijn kasten met stripboeken bleven en zij moest alles wegdoen. Niet leuk. Ook heb ik weleens boekjes voor haar gekocht. Dat wil zeggen. Ik wilde ze in eerste instantie voor mijzelf kopen, maar schaamde mij ervoor. Dus heb ik ze - bij de lokale Bruna weet ik nog - in laten pakken als cadeau. Heb ze thuis eerst zelf gelezen en toen aan mama gegeven. Erg he.

  • Ah wat sneu voor je moeder en best een lullige actie ook hoor. Ben zelf een man en tot voor kort had ik er ook totaal niets mee, ik grapte er soms om. Mijn kennismaking met de reeks schrijf ik van de week wel neer. Feit is dat ik nu zelf compleet en volkomen verliefd ben op de Bouquet-reeks.
   En de schaamte vat ik maar al te goed, als ik ze bij Appie koop leg ik ze altijd zoveel mogelijk vooraan de band, zodat degene achter mij ze niet ziet. En dat gaat goed. Totdat een kassameisje ze oppakt en aan me vraagt of die boekjes ook van mij zijn. Maar het meest gênante was toen een werkelijk prachtige dame voor mij zo treuzelde met inpakken dat mijn boekjes haar kant op dreven. Ze keek me verbaasd aan en gaf me werkelijk de meest schitterend spottende glimlach, waarna ze hoorbaar grinnikend wegliep. Zelden zo rood geweest.

 4. PuIp, flutboekjes is het oordeel altijd. Maar ik moet het toch opnemen voor de Bouquet-reeks. Ik ben een man en voor mij is elk verhaal toch echt weer anders, elk gelezen boekje herinner ik me nog als ik de achterkant teruglees en mijn favoriete verhaaltjes kan ik nog zo navertellen. En ook word elke keer weer een beetje verliefd op die geweldige vrouw die de hoofdpersoon is in het nieuwe boekje. Ze zijn zo knap geschreven, je drijft gewoon mee op werkelijk heerlijke en fantastisch romantische magie.

  Mijn verhaal hoe ik er ik mee in aanraking kwam is dat ik 3 jaar geleden een Bouquetje kocht om een vriendin te laten lachen. Zij was er dol op en ik had smalend haar daar wel mee geplaagd. Ze moest inderdaad lachen, maar nog meer toen ik een maand later zei dat ik haar "wel een beetje begreep" en beschaamd bekende dat ik nog een paar boekjes had gekocht.
  Nu 70-100 gelezen boekjes, iets met karma en een heel flinke stapel nog te lezen Bouquetjes later, begrijp ik haar volkomen! Damesromannetjes überhaupt, Baccara, de Bianca, Intiem, Candlelight, ze zijn geweldig!

  • Ja zeker enthousiast, had die vriendin ook vlug door, ze zei dat ik net als haar dozen vol zou krijgen. Wat ik niet geloofde, wist ik veel. Maar ze heeft eigenlijk altijd gelijk, ze is dan ook een geweldige vrouw 😄!
   Ik ben een beetje als de schrijfster van mijn eerste Bouquetje en favoriet Maisey Yates, uitweidend en lyrisch als ik mij uit. Haar stijl zit mij gegoten als een heel fijne jas. Dat ik Maisey meteen trof is zeker een reden dat ik hooked ben.
   Ik blijf niet typen hoor, maar dit moest er nog even uit, vroeger had je fora om te reageren en als man zijnde zit je al helemaal klem. Dit was even mijn uitlaatklep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder