Reacties

Het Btw-effect — 11 reacties

  1. Aangifte doen is volgens mij voor niemand een hobby. Velen zoeken daarvoor dan ook een mannetje... Die doet dat dan wel voor zijn plezier, want het levert hem wat op.

  2. Betalingswerken is niet altijd fijn en zeker niet vermoed ik als je ondernemer van een blog zal zijn. Want als je hiervoor wordt betaald is het wel dat een blogger hier soms wel van baalt. Wellicht is zo een boek wel handig om er meer van te leren want vermoed dat hieraan ook wel ogen en haken aan zullen zitten. Heb hier niet last van en dat is maar goed want ik zal niet weten hoe dit dan weer moet. Voor de andere belasting zaken die eens voorbij komen heb ik dus nu een hulp erbij genomen. Die zijn meer geleerder dan ik en die hebben het invullen zo geflikt. Wens je succes hiermee.

  3. Daarom hou ik het lekker op gratis bloggen en de reclame opbrengst mag WordPress houden. Heb je er zelf inkomsten van, zelfs als je er te weinig mee verdient om belasting over te betalen, dan moet je toch je aangifte invullen. En die moet kloppen. De belastingdienst komt vooral controleren bij de minst verdienende ondernemers, omdat die ambtenaren zich niet kunnen voorstellen dat je voor zo weinig geld de moeite doet.

    Sterkte !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder