Het Btw-effect

btw

Ja jongens en meisjes, ik zit de Btw te doen.

Dat is een bijzonder onfortuinlijke bijkomstigheid van fulltime bloggen.

De Btw doen zuigt

De Btw doen is niet goed voor mijn geestelijke gezondheid!

AARGH!

Ik denk dat ik deze foto meestuur naar de Belastingdienst…

Kunnen ze zien dat ik echt heel erg mijn best zit te doen om het goed te doen.

P.S. Dingen doen op mijnoverheid.nl met mijn DigiD hebben hetzelfde effect op mijn gemoedsrust…

Similar Posts

11 Comments

  1. Aangifte doen is volgens mij voor niemand een hobby. Velen zoeken daarvoor dan ook een mannetje… Die doet dat dan wel voor zijn plezier, want het levert hem wat op.

  2. Betalingswerken is niet altijd fijn en zeker niet vermoed ik als je ondernemer van een blog zal zijn. Want als je hiervoor wordt betaald is het wel dat een blogger hier soms wel van baalt. Wellicht is zo een boek wel handig om er meer van te leren want vermoed dat hieraan ook wel ogen en haken aan zullen zitten. Heb hier niet last van en dat is maar goed want ik zal niet weten hoe dit dan weer moet. Voor de andere belasting zaken die eens voorbij komen heb ik dus nu een hulp erbij genomen. Die zijn meer geleerder dan ik en die hebben het invullen zo geflikt. Wens je succes hiermee.

  3. Daarom hou ik het lekker op gratis bloggen en de reclame opbrengst mag WordPress houden. Heb je er zelf inkomsten van, zelfs als je er te weinig mee verdient om belasting over te betalen, dan moet je toch je aangifte invullen. En die moet kloppen. De belastingdienst komt vooral controleren bij de minst verdienende ondernemers, omdat die ambtenaren zich niet kunnen voorstellen dat je voor zo weinig geld de moeite doet.

    Sterkte !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.