Bankje langs de weg

bankje onderweg

Toen mijn man en ik op zondagmiddag ons hondje Trixie uitlieten, kwamen we langs dit prachtige bankje dat ook nog eens vol liefde was!

Bankje onderweg

Er stonden verse bloemen op, een glazen potje met hartjes en een mandje met courgettes. Bovendien zat er een schriftje in een ander glazen potje inclusief pen. Daarin kon je wat opschrijven.

Dit soort leuke dingen moet je altijd belonen, dus heb ik mijn vreugde betuigt over zo’n leuk en vriendelijk bankje.

Ik vind het een prachtig rustpunt in onze hectische maatschappij.

En het bevestigt mooi de titel van het bekende boek ‘De meeste mensen deugen.’

Fijne leestips

Similar Posts

18 Comments

  1. Wat leuk gedaan. Ook het potje met hartjes is over nagedacht. De meeste mensen deugen inderdaad. Ik hoop dat het schriftje niet door een ondeugdelijk persoon gepikt gaat worden. Mijn zus heeft een minibieb in hun oprit staan. Kan men dus gratis boeken lenen. Daaruit is het 4e gastenboekje met hele leuke reacties al gejat. Boekjes die nog geen euro kosten b.v. bij de Action. Onbegrijpelijk.

 1. Prachtig. Ik schiet er van vol. Zo vond ik ooit op een toilet een zelfgebreide muts. Met een briefje erbij. Anoniem en als cadeautje. Gewoon zomaar. En op zo’n moment denk ik echt: mensen zijn nog lief voor elkaar. Het troost mij op de een of andere manier ook.

 2. Van zo’n bankje zou ik nou ook vrolijk worden. Wat leuk om dat tegen te komen en een extra compliment voor wie dit geregeld heeft.

  Love As always

  Dimario

 3. Wat leuk! Wij hebben hier in de buurt een heel huisje langs de weg staan waar je kunt rusten.
  Ook zo bijzonder. Moet er eigenlijk eens een logje over schrijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.