Reacties

Bankje langs de weg — 18 reacties

    • Wat leuk gedaan. Ook het potje met hartjes is over nagedacht. De meeste mensen deugen inderdaad. Ik hoop dat het schriftje niet door een ondeugdelijk persoon gepikt gaat worden. Mijn zus heeft een minibieb in hun oprit staan. Kan men dus gratis boeken lenen. Daaruit is het 4e gastenboekje met hele leuke reacties al gejat. Boekjes die nog geen euro kosten b.v. bij de Action. Onbegrijpelijk.

  1. Prachtig. Ik schiet er van vol. Zo vond ik ooit op een toilet een zelfgebreide muts. Met een briefje erbij. Anoniem en als cadeautje. Gewoon zomaar. En op zo'n moment denk ik echt: mensen zijn nog lief voor elkaar. Het troost mij op de een of andere manier ook.

  2. Van zo'n bankje zou ik nou ook vrolijk worden. Wat leuk om dat tegen te komen en een extra compliment voor wie dit geregeld heeft.

    Love As always

    Dimario

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>