Reacties

Happy Stones maken: ik maakte er 13! — 20 reacties

 1. Ik heb er hier ene liggen, gevonden op een paal langs een wei. Ik heb hem destijds meegenomen en ben ook gaan kijken naar het verhaal achter deze stenen. Ik heb er zelf nooit gemaakt.

 2. Hier in Drenthe vind ik regelmatig een Happy Stone. In de coronatijd lag er om de 25 meter wel een steen. Er is een FB pagina waarop mensen een foto van de gevonden steen zetten, voordat men de steen ergens anders neerlegt, zodat de maker van de steen de reis kan volgen.

  • Leuk om te doen inderdaad. Maar boeken hoef je er echt niet voor te kopen , je kan miljoenen voorbeelden en tutorials vinden op internet.
   Ik maak ze ook maar gebruik het liefst goede verf en kwastjes. Heb ook goede acrylstiften omdat dat soms ook handig is. En goed aflakken is ook belangrijk als je ze buiten achter wil laten.

 3. Je kan de steen houden of verder laten reizen dus gaat je naar het buitenland of ander deel van NL kun je hem daar neerleggen. Ik vind het juist leuk dat ze niet overal liggen de verrassing is des te groter. De meeste hou ik zelf hoor, veel te leuk. Op FB zijn leuke groepen. Zelf vind ik het leuk om te versieren en dan een mooie tekst erop vaak iets uit een mooi liedje en ook in het Frans uit liedjes van bv Stromae.
  Echte stenen vind ik het mooiste . De dochter van een vriendin was heel erg ziek en moest veel naar ziekenhuis, ik heb iemand via FB benaderd en gevraagd of ze de hond van dat meisje wilde schilderen op een steen zodat zij dat in haar zak mee kon nemen als ze weer behandeling moest ondergaan.

 4. Ik vind je stenen echt prachtig, zeker omdat je altijd schrijft dat je helemaal niet creatief bent ;-))
  Ik heb er zelf nog nooit eentje gevonden, maar vind het een prachtig initiatief !

 5. Ze zijn hartstikke leuk! Ik heb er ook wel eens een paar gemaakt, met stift en dan later wat lak er overheen. Je mag best zien dat het een steen is. Leuk om neer te leggen en dan later kijken of ie mee is genomen - ik zet de letters van onze postcode er op voor mensen die het leuk vinden te posten wat ze vinden.

 6. Ik gaf wel eens stenen cadeau waar ik op geschreven had 'Jij bent kei goed' of iets in die strekking. Maar dat telt niet echt, denk ik. Je lieveheersbeestje is superleuk! Die zou ik bij een plan leggen. Leuk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder