Reacties

Een engel op je pad, of ben je er zelf wel eens eentje? — 7 reacties

  1. Over het algemeen ben ik aardiger voor anderen dan anderen voor mij. Al mijn hele leven hoor ik dat ik een hooghartige houding heb en hard overkom, pas als mensen me beter kennen zeggen ze vaak dat ik zo meeval in de praktijk.
    Kan er niets aan doen dat ik zo overkom, of weet ook niet hoe dat te veranderen, ik ben vriendelijk en hulpvaardig. (Behalve als ik in een boze bui ben, maar dat komt niet vaak voor).
    Doe graag vrijwilligerswerk nu dat mensen persoonlijk echt helpt.

  2. Klinkt misschien arrogant maar ik probeer er een te zijn. Ik vind dat er veel te weinig engelen zijn terwijl het zo makkelijk is om er een te worden en het is best leuk om te doen. Ik ben maar een klein maar ben aan het proberen groter te worden

  3. Voor mezelf probeer ik volgens het oude scouting principe te leven van 1 goede daad per dag (ja, soms ook meer en ik sla ook wel eens een dag over wegens ziek,zwak,misselijk,enz.). Over het algemeen hoef ik er ook niet naar te zoeken, de gelegenheden vinden mij wel. Maar een vlieg naar buiten jagen (ipv doodslaan) valt daar ook al onder dus ik maak er niet elke dag een mens blij mee.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder