Reacties

The kindness of strangers — 25 reacties

  1. Wat lief! Ja, daar word je warm van. Maar ook fijn voor hem dat hij hem net weg wilde doen en er nu iemand blij mee kan maken. Tijdens de Geefmaand deden we ook vaak van die Random Acts of Kindness, en ontdekten dat geven nog leuker is dan krijgen! Dus af en toe een Geefactie hebben we erin gehouden.

  2. Leuk dat je het deelt. Het tovert een glimlach op mijn gezicht en zo verspreidt de positiviteit zich. Genoeg mensen die hier langslopen, mij zien glimlachen en daar zelf ook weer iets vrolijker van worden. Dus dankjewel aan jou en aan Mike. En succes met de thesis voor je dochter.

  3. Een bewijs dat ze er nog zijn die aardige vreemdelingen. Wat we in het nieuws voorgeschoteld krijgen lijkt het of ze niet meer bestaan. Dochter blij en ons maak je er ook blij mee. Ze bestaan nog.

    • Nou precies: als ik het journaal kijkt lijkt het allemaal best akelig en negatief. Heerlijk om te merken dat de meeste mensen gewoon heel aardig en behulpzaam zijn.

  4. Heel fijn is dat! Ik probeer zelf ook altijd aardig te zijn. Dat maakt de wereld een beetje leuker, zeker in deze tijd. ‘If you see someone without a smile, give him one of yours’ :-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>