Lichtgevende Geox schoenen

Kinderen groeien regelmatig uit hun schoenen, en met de herfst op komst, wil ik natuurlijk wel dat de kinderen goede schoenen hebben.

Dus ging ik met mijn jongste zoon op pad. Bij schoenen is het helaas vaak zo dat de schoenen die ík mooi vind, verafschuwd worden door mijn kinderen, en andersom.

Dus toen we deze Geox schoenen zagen, met lichtgevende lampjes in de zool, wist ik meteen: die gaat mijn jongste zoon prachtig vinden! En ja hoor, hij rende er meteen op af. Het was liefde op het eerste gezicht. Nou laat ik mijn kinderen vrij om te kiezen, binnen redelijke grenzen. En Geox schoenen schijnen een prima pasvorm te hebben, en zijn niet slecht voor kindervoetjes. Kortom ik had geen poot om op te staan, en heb ze meteen gekocht.

Ze waren voor de helft, dus we konden ze voor 45 euro meenemen. Mijn jongste zoon was dolgelukkig met zijn ‘mooie’ schoenen, en ik was blij dat we een paar verantwoorde schoenen hadden, voor een goede prijs.

Kinderschoenen kopen is niet leuk!

Ik vind kinderschoenen kopen echt een crime, terwijl ik wel van winkelen houdt. Dat verbaast me zelf: je zou toch denken dat kinderschoenen nodig hebben een welkom excuus was om te gaan shoppen! Maar ik vind het enorm lastig om te bepalen welke schoenen van goede kwaliteit zijn, en of ze wel goed passen. Dan kun je natuurlijk naar een dure schoenenwinkel gaan, maar daar zijn de prijzen weer veels te hoog…

Vind jij het leuk om kinderschoenen te kopen? 
Koop je bij Scapino, Schoenenreus, Bristol of bij de duurdere schoenenzaken zoals House of Shoes?

Handig: vul hier onder je mailadres in, en krijg een berichtje als er weer een nieuwe post is op Huisvlijt!
Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.