Reacties

Schoenen te groot? (6 handige oplossingen voor dit probleem) — 8 reacties

 1. Zorg dat je schoenen koopt die op een voor jouw passende goede leest gemaakt zijn, iedere fabriek heeft zijn eigen leest als voorbeeld. Zo kan ik een willekeurige schoen van Asics kopen, die past altijd in de goede maat, terwijl een Adidas schoen mij voor geen meter zit.

 2. Nee, nooit last van gehad, en als jong kreeg ik orthopedische zooltjes ooit.. dus ja, ze waren er al, en zelfs in mijn pumps droeg ik zooltjes. Destijds. Nu heb ik volledige orthopedische shoenen, en heb ik zelfs mijn eigen leest. :D

  X

 3. O, ik dacht dat het aan mij lag, toen ik pas 'te laat' ontdekte dat mijn schoenen te groot zijn. Bij mij was het gelukkig op te lossen met een dikke sok, maar irritant was het wel, toen ik de oplossing nog niet had. Die zooltjes klinken ook ideaal.

  • Ja, het lijkt iets dat je eenvoudig kunt voorkomen door goed te passen in de winkel. Maar sommige 'verborgen gebreken' ontdek je toch pas als het te laat is.

 4. Te grote schoenen kun je dus aanpassen.
  Maar ik koop ze ook lever met de juiste maat.
  Mijn zoon had maat 49 en die waren in zijn puber jaren heel slecht te verkrijgen.
  Gelukkig worden ze nu meer verkocht er zijn er meer met grote voeten. Hans

 5. Goed om te weten. Mijn ene voet is iets groter dan de andere. Geen hele maat, gelukkig. Maar ik voel het wel. Dan is één zooltje misschien een optie. Fijn dat je je laarzen weer aan kunt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder