Dit ben ik in schoenen

schoenen

Deze twee schoenparen zeggen veel over mij.

Links zie je mijn hardloopschoenen. Ik ben iemand met een hartgrondige hekel aan sport, maar hardlopen is onder mijn antisport radar doorgekropen. Vijf ochtenden per week ga ik hardlopen. Inmiddels al 15 jaar.

Rechts zie je mijn dansschoenen. Ik ben dol op ballroom en latin dansen. En dansschool Berentsen in Gaanderen gebruikt ook nog eens veel country muziek! Tijdens het dansen kan ik helemaal wegdromen op de muziek! En het is nog een fijn uitje met mijn man ook.

Per ongeluk je schoenen te groot gekocht? Lees dan mijn post met oplossingen voor schoenen te groot!

Heb jij ook schoenen die echt iets over jou vertellen?

Similar Posts

14 Comments

 1. Mijn schoenen laten zien dat ik voor het gemak en niet voor het mooie ga! Stoere schoenen, laarzen en sandalen. Soms zijn ze comfortabel en mooi (El Naturaliste, Loints) en soms alleen comfortabel (Wolky en Ecco en Lowa en Nikes)

 2. Ik heb drie paar die ik heel veel gebruik en veel over mij zeggen. Een soort bergschoenen maar dan casual. Die draag ik heel graag bij het wandelen en heb ik het grootste deel van het jaar onder een lange broek. Ik heb zwakke enkels en hoge schoenen vind ik fijner. Dan nog slippers en sportschoenen. Die draag ik bij een sportbroek/joggingbroek. Joggingbroeken dragen voor mij het meest comfortabel en zijn erg handig voor mijn rustpauzes. Ze zijn ook minder zwaar om te dragen dan gewone schoenen.
  Wat gezellig dat jullie samen zo graag stijldansen! Manlief en ik hebben als hobby wandelen in bos, park, langs het strand etc. Gisteren hebben we samen een tocht gemaakt van 8,6 kilometer! Echt heel bijzonder dat dat lukte. De route was nauwelijks aangegeven, dus liepen we soms verkeerd. Hij was wel heel mooi en we vonden het echt bijzonder dat het lukte. Vandaag wel spierpijn, maar dat heeft manlief ook. We proberen elk weekend een wandeling te maken.

 3. Ik ben gek op schoenen en laarsjes hahaha moet ook echt oppassen dat ik daarin niet helemaal los ga.
  Hou van mooie hoge schoentjes, maar ook van sleehakken en hele grove schoenen (soort bergschoenen/leger laarsjes) of hoge en lage laarsjes.. momenteel heb ik behoorlijk wat schoenen/laarzen terwijl ik het normaal bij 1 – 2 paar houdt, veel van de zomer in de uitverkoop gezien en dan oeps.. heb nu dus keus genoeg ;-)

 4. Ik draag graag leren laarzen die tot net onder de knie komen. En dan met de jeans in de laarzen. Iets wat je nog heel weinig mannen ziet doen. Terwijl laarzen van oorsprong toch typisch schoeisel was dat voor mannen ontwikkeld werd. Ik heb er een redelijke voorraad van. Dat komt omdat ik geluk heb om op grote voet te leven. Maat 47 hebben niet veel mannen. Voor mij zijn dan ook regelmatig echte koopjes te halen. Dat geldt overigens ook voor gewone merkschoenen.
  Wat dat over mij zegt weet ik niet. In elk geval dat ik een uitgesproken mannelijke man ben. En zuunig ben ik ook. Hahaha.

 5. Ik heb eigenlijk nog nooit zo over schoenen nagedacht. Wel erg leuk haha. Ik begin er nu over te denken. Ik was gek op hakken, tot ik kinderen kreeg… Nu doe ik ze eigenlijk alleen aan op feestjes of als de kinderen bij bijvoorbeeld opa en oma zijn. Oke, laarzen met een hakje draag ik dan weer wel. En uggs, ik vind ze heerlijk. Als ik even niet zo netjes hoef te zijn en op mijn gemakje boodschappen ga doen of wandelen in de herfst of winter vind ik die echt heerlijk. Voor de zomer dan weer slippers. En sneakers daar ben ik ook gek op. Eigenlijk heb ik bijna alle soorten wel in de kast.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.