Reacties

Dit ben ik in schoenen — 14 reacties

 1. Mijn schoenen laten zien dat ik voor het gemak en niet voor het mooie ga! Stoere schoenen, laarzen en sandalen. Soms zijn ze comfortabel en mooi (El Naturaliste, Loints) en soms alleen comfortabel (Wolky en Ecco en Lowa en Nikes)

 2. Ik heb drie paar die ik heel veel gebruik en veel over mij zeggen. Een soort bergschoenen maar dan casual. Die draag ik heel graag bij het wandelen en heb ik het grootste deel van het jaar onder een lange broek. Ik heb zwakke enkels en hoge schoenen vind ik fijner. Dan nog slippers en sportschoenen. Die draag ik bij een sportbroek/joggingbroek. Joggingbroeken dragen voor mij het meest comfortabel en zijn erg handig voor mijn rustpauzes. Ze zijn ook minder zwaar om te dragen dan gewone schoenen.
  Wat gezellig dat jullie samen zo graag stijldansen! Manlief en ik hebben als hobby wandelen in bos, park, langs het strand etc. Gisteren hebben we samen een tocht gemaakt van 8,6 kilometer! Echt heel bijzonder dat dat lukte. De route was nauwelijks aangegeven, dus liepen we soms verkeerd. Hij was wel heel mooi en we vonden het echt bijzonder dat het lukte. Vandaag wel spierpijn, maar dat heeft manlief ook. We proberen elk weekend een wandeling te maken.

 3. Ik ben gek op schoenen en laarsjes hahaha moet ook echt oppassen dat ik daarin niet helemaal los ga.
  Hou van mooie hoge schoentjes, maar ook van sleehakken en hele grove schoenen (soort bergschoenen/leger laarsjes) of hoge en lage laarsjes.. momenteel heb ik behoorlijk wat schoenen/laarzen terwijl ik het normaal bij 1 - 2 paar houdt, veel van de zomer in de uitverkoop gezien en dan oeps.. heb nu dus keus genoeg ;-)

 4. Ik draag graag leren laarzen die tot net onder de knie komen. En dan met de jeans in de laarzen. Iets wat je nog heel weinig mannen ziet doen. Terwijl laarzen van oorsprong toch typisch schoeisel was dat voor mannen ontwikkeld werd. Ik heb er een redelijke voorraad van. Dat komt omdat ik geluk heb om op grote voet te leven. Maat 47 hebben niet veel mannen. Voor mij zijn dan ook regelmatig echte koopjes te halen. Dat geldt overigens ook voor gewone merkschoenen.
  Wat dat over mij zegt weet ik niet. In elk geval dat ik een uitgesproken mannelijke man ben. En zuunig ben ik ook. Hahaha.

 5. Ik heb eigenlijk nog nooit zo over schoenen nagedacht. Wel erg leuk haha. Ik begin er nu over te denken. Ik was gek op hakken, tot ik kinderen kreeg... Nu doe ik ze eigenlijk alleen aan op feestjes of als de kinderen bij bijvoorbeeld opa en oma zijn. Oke, laarzen met een hakje draag ik dan weer wel. En uggs, ik vind ze heerlijk. Als ik even niet zo netjes hoef te zijn en op mijn gemakje boodschappen ga doen of wandelen in de herfst of winter vind ik die echt heerlijk. Voor de zomer dan weer slippers. En sneakers daar ben ik ook gek op. Eigenlijk heb ik bijna alle soorten wel in de kast.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>