Slecht nieuws over Prins Friso

Schermafbeelding+2012 02 24+om+12.38.04

Ik zat om 12 uur achter de tv, in afwachting van het laatste slechte nieuws over prins Friso. En dat is niet zo goed. Ik voel heel erg mee met zijn vrouw, en kinderen, en natuurlijk zijn moeder: Koningin Beatrix!

Want los van de vraag of Friso er onverstandig aan deed om buiten de piste te gaan skiën, kon zijn directe familie er in ieder geval niets aan doen.

Lees ook: Een kaarsje branden

Heb jij ook naar de persconferentie gekeken?

Similar Posts

16 Comments

 1. Ik kijk ook nog steeds, het laat mij de hele week al niet los.
  Echt vreselijk voor hem, zijn gezin en de koningin. En onverstandig? We doen allemaal wel eens iets onverstandigs, ik vind het dan ook vreselijk dat mensen met een vingertje wijzen naar een ander.

  Groet Isabelle

 2. Nee.
  Het is vreselijk, vooral voor die kleine kindjes. Hoe kan de pers deze familie op dit moment zo lastigvallen? En dan vooral de jongste generatie. Ten diepste beschamend.

 3. Ja, ik heb gekeken en heb nog steeds de televisie aan staan, hoewel ik nu andere dingen aan het doen ben.

  Waar leven is, is hoop, maar ik hoopte echt op betere berichten.
  Ik wens de hele familie heel veel sterkte toe.

 4. Ik heb gekeken. Vreselijk nieuws. Het laat mij de hele week al niet los. Hij is een vader, zoon, echtgenoot en broer. Maar ook een fijn mens.

  Ik wens de familie heel veel sterkte.

  Liefs Frederique

 5. Niet zo goed is nog zacht uitgedrukt. Misschien komt het wel nooit meer goed. Het is een heel ernstige toestand.
  Sneu dat een leuke vakantie zo rampzalig afloopt!

 6. Ik vind het zo jammer dat steeds gerefereerd wordt aan het feit dat hij buiten de piste ging. Het schijnt dat ‘s ochtends geprobeerd was een lawine op te wekken en dat dat niet lukte en dat men er vanuit ging dat het dan dus wel “safe” was.

 7. @Spaarmoeder: misschien heeft het te maken met het feit dat mensen een verklaring zoeken voor zoiets ergs? Dat kan een gevoel van controle geven: dat jíj weet wat je moet doen om te zorgen dat het jou niet overkomt. Net als bij longkanker, dat mensen een link leggen met roken, terwijl die er niet altijd is.

 8. Ja, eigenlijk had ik gedacht dat er goed nieuws uit zou komen, dus het was wel een tegenvaller. In ieder geval vind ik het verschrikkelijk en om eerlijk te zijn vind ik het irrelevant waar hij skiede. Ik denk dat je er wel vanuit kunt gaan dat hij echt niet bewust een ontzettend groot risico zou nemen.

 9. Het klinkt misschien hard. maar ik denk dat het voor zowel prins Friso, als voor zijn familie beter had geweest als hij was overleden.

 10. Toen ze hem onder de sneeuw vandaan haalde was hij in feite ook al dood. Maar ze moesten zo nodig 50 (!) minuten lang reanimeren! Voor wie hebben ze dat gedaan vraag ik mij af….Prins Friso is er in ieder geval geen ene moer mee opgeschoten. En zijn familie ook zeker niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.