Reacties

Slecht nieuws over Prins Friso — 16 reacties

 1. Ik kijk ook nog steeds, het laat mij de hele week al niet los.
  Echt vreselijk voor hem, zijn gezin en de koningin. En onverstandig? We doen allemaal wel eens iets onverstandigs, ik vind het dan ook vreselijk dat mensen met een vingertje wijzen naar een ander.

  Groet Isabelle

 2. Nee.
  Het is vreselijk, vooral voor die kleine kindjes. Hoe kan de pers deze familie op dit moment zo lastigvallen? En dan vooral de jongste generatie. Ten diepste beschamend.

 3. Ik heb gekeken. Vreselijk nieuws. Het laat mij de hele week al niet los. Hij is een vader, zoon, echtgenoot en broer. Maar ook een fijn mens.

  Ik wens de familie heel veel sterkte.

  Liefs Frederique

 4. Ik vind het zo jammer dat steeds gerefereerd wordt aan het feit dat hij buiten de piste ging. Het schijnt dat 's ochtends geprobeerd was een lawine op te wekken en dat dat niet lukte en dat men er vanuit ging dat het dan dus wel "safe" was.

 5. @Spaarmoeder: misschien heeft het te maken met het feit dat mensen een verklaring zoeken voor zoiets ergs? Dat kan een gevoel van controle geven: dat jíj weet wat je moet doen om te zorgen dat het jou niet overkomt. Net als bij longkanker, dat mensen een link leggen met roken, terwijl die er niet altijd is.

 6. Ja, eigenlijk had ik gedacht dat er goed nieuws uit zou komen, dus het was wel een tegenvaller. In ieder geval vind ik het verschrikkelijk en om eerlijk te zijn vind ik het irrelevant waar hij skiede. Ik denk dat je er wel vanuit kunt gaan dat hij echt niet bewust een ontzettend groot risico zou nemen.

 7. Toen ze hem onder de sneeuw vandaan haalde was hij in feite ook al dood. Maar ze moesten zo nodig 50 (!) minuten lang reanimeren! Voor wie hebben ze dat gedaan vraag ik mij af....Prins Friso is er in ieder geval geen ene moer mee opgeschoten. En zijn familie ook zeker niet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>