Reacties

Schoenen schoonmaken: de ultieme gids — 40 reacties

  1. Ik maak mijn schoenen vaak schoon met wat water en zeep en sneakers pleur ik gewoon in de wasmachine op lage temperatuur en laag toerental.

  2. Jij komt altijd met de meest handige tips Nicole! Echt heel fijn want ik ben een ramp in huishouden. Ik heb ook weer wat bij geleerd- baking soda is een wondermiddel voor de schoenen! Bedankt voor de tip!

  3. Voor mijn leren laarzen gebruik ik wel altijd een speciale iets waarmee het leer goed blijft, maar qua schoonmaken... ik moet ook zeggen dat mijn schoenen, behalve mijn wandelschoenen, niet echt vuil zijn.

  4. Wat een onderwerpen en tips toch altijd weer. Heel nuttig en soms ook hilarisch om te lezen;) Zo heb ik ooit mijn suède tas in de wasmachine gedaan. Dat moest echt, want hij was - don't ask - met inhoud en al, ja ook mijn BlackBerry toentertijd in een (openbaar) toilet gevallen. Tja, dat wassen moest dus. Want ik twijfelde - door de paniek - of het nu voor of na het doortrekken was gebeurd...

  5. sneakers en sportschoenen mikken we hier ook gewoon in de wasmachine inderdaad, zoals hierboven al een keer genoemd is. Lekker makkelijk..

    Voor de overige schoenen heeft mijn man allemaal foefjes om ze schoon te maken. Geen idee welke maar ze werken wel :)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder