Reacties

Spray voor schoenen: waar koop je die tijdens de lockdown?! — 11 reacties

  1. Ik ken een schoenmaker die ook open is nu, vanwege reparaties. Zo'n busje afhalen kan dan vast ook wel😉. Wel lekker goedkoop trouwens. Ik koop die bussen bij mijn vaste schoenenwinkel, maar ben dan veertien euro kwijt. Volgende keer ga ik dus elders shoppen hiervoor.

    • Dat is handig Naomi! Misschien is de schoenmaker in Doetinchem dan ook wel open, maar dat is zo'n takkeneind en met betaald parkeren. Normaliter koop ik mijn schoenspray bij Scapino of zo, omdat ik het bij speciaalzaken inderdaad erg prijzig vind.

  2. Ik ben niet tevreden over de spray van het Kruidvat. Ik ga weer terug naar HG voor deze spray en ik heb deze besteld en afgehaald bij de G.mma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder