Spray voor schoenen: waar koop je die tijdens de lockdown?!

spray voor schoenen

Waar kun je spray voor schoenen kopen tijdens de lockdown?

Ik zocht al een hele tijd naar stevige veterschoenen met wol van binnen, zodat sokken overbodig zijn. Uiteindelijk vond ik een paar bij bol.com!

En warempel, ze zaten uitstekend!

Nieuwe schoenen eerst inspuiten met spray voor schoenen

Het liefst wilde ik er meteen mee gaan wandelen op de zandweg, om ze uit te proberen. Maar ik gebruik altijd spray voor schoenen voordat ik met nieuwe schoenen naar buiten ga. Ik wil ze niet onnodig beschadigen of vies maken natuurlijk.

Schoenspray kopen? Lang leve Kruidvat!

Normaliter koop ik schoenspray meestal bij de Scapino of Bristol, maar ja. Lockdown hè? Uiteindelijk bleek dat je bij Kruidvat 2,69 spray kunt kopen onder de noemer ‘waterdicht spray’.

spray voor schoenen

Lang leve Kruidvat.

Ze mogen dan chaotisch zijn ingericht, ze hebben wel van alles : )

Leestips

Welke dingen vind jij lastig om aan te komen tijdens de lockdown?

Similar Posts

11 Comments

  1. Ik ken een schoenmaker die ook open is nu, vanwege reparaties. Zo’n busje afhalen kan dan vast ook wel😉. Wel lekker goedkoop trouwens. Ik koop die bussen bij mijn vaste schoenenwinkel, maar ben dan veertien euro kwijt. Volgende keer ga ik dus elders shoppen hiervoor.

    1. Dat is handig Naomi! Misschien is de schoenmaker in Doetinchem dan ook wel open, maar dat is zo’n takkeneind en met betaald parkeren. Normaliter koop ik mijn schoenspray bij Scapino of zo, omdat ik het bij speciaalzaken inderdaad erg prijzig vind.

  2. Ik ben niet tevreden over de spray van het Kruidvat. Ik ga weer terug naar HG voor deze spray en ik heb deze besteld en afgehaald bij de G.mma.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.